Koka logi vai plastmasas logi.

Pieredze, viedokļi?

joens (2010-08-24 14:32)      LV apstākļos, ja nav jāekonomē uz sērkociņiem, līmētā koka logu rāmis būs estētiskāks. Ar plastmasniekiem nupat ir bēdu ieleja, neskatoties uz reklāmām visiem viens un tas pats mēsliņš, utilitāro funkciju pilda, estētisko pašam jāpiedomā. Labi, bet padārgi ir koka-alumīnija. No masīva koka tā dabisko īpašību (briest, vērpjas ...) dēļ parastā kastē nav prātīgi izvēlēties, kaut risinājums modernais ar blīvēm un tā.

mrfx (2010-10-16 22:09)      Negribi problēmas, liec alumīnija, padārgi, bet kalpošana ilgāka.

atomino (2012-03-28 23:24)      Esmu licis diviem dzīvokļiem plastmasas pakešu logus un privātmājai koka - es ieteiktu tomēr labus plastmasas pakešu logus. Tie ir vieglāk kopjami, ilgāk kalpos. Koka tomēr ir lieka greznība un ekspluatācijā man viņi galīgi nepatīk - biežāk cieš no visa kā, arī mehānismi ne vienmēr darbojas tik ideāli kā plastmasas logiem utt.. Par to elpošanu - nu nezinu, manuprāt, no siltuma ekonomijas viedokļa tomēr labāki ir plastmasnieki, priekš "elpošanas" ir ventilācijas sistēmas, nevis logiem ir "jāelpo". Un tāpat tiem logiem tas argons iziet ārā, plastmasniekus būs mazāk žēl mainīt pēc gadiem.

susliks26 (2012-05-01 14:22)      PVC logi ir sūdi un tos laikam izmanto vēl mazattīstītajās valstīs ...koka un koka alumīnija logus vajag ..protams ka vēl ir jāsjkatās uz siltumu zudumu jo no logiem visvairāk ar aiziet siltums . viss jau būtībā ir atkarīgs no finansēm :)

symbio (2012-05-13 22:16)      Tā jau ir vēsture, kad plastmasas logi sagriežas! Vienkārši jābūt alumīnijam profilā iekšā, kaut kā tā! Un ja kas telpas ir jāvēdina. Priekš tam ir tāds režīms!

jozolsen (2015-06-17 22:02)      Stulbie mīti par ekoloģiju...Koku jau salīmējot, apstrādājot ,lai tas kalpotu ilglaicīgi, no ekoloģijas pilnīgi nekas nepaliek..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu