Grīda garāžā

Koka garāža, tikko uzcelta. Vajag grīdu. Ir doma par koka grīdu. Kādam ir versijas, kā to izveikt un vai ir kāds, kurš to KVALITATĪVI spēj paveikt.
Varu uzklausīt arī cita veida materiāla izvēli, grīdai jābūt sausai.

vilks28      Vispār ja netek jumts un logi naff izsisti jebkuragrīda ir sausa.

HOUSE    1 Izskatās, katrs te grib ko pierādīt, bet es domāju ka koka garāža, tā ir štelle, tajā neveidojas kondensāts, koks regulē mitrumu. Nesaprotu vien kādēļ grīdai jābūt no koka. Es ieteiktu pidroizolāciju, putupolistitolu un betonu ar kādu nodilumizturīgu virsmu. Ja nu tiešām mans auto tādā jāglabā gadiem,es zem auto izbērtu kokas skaidas, lai novērstu mitrumu, temperatūras svārstību iespaidā.

jurks      Betonam ir savas priekšrocības dekoratīvajā apdarē piemēram -teraco, arī finiers drīkst būt elegants- šponu no sarkankoka! Vēl iespaidīgāk izskatītos mozaīka un vēl vitrāža kas izgaismota no pagrīdes, jumtu noraus!

JurisK      Betonēt droši vien, ka par vēlu, tur vajaga pamatīgu ´´pīrāgu veidot, lai līdz jūlijam tai garāžā nebūtu jāsalst.Es liktu brusas uz vismaz 1m gariem betona pāļiem, attālums starp brusām ne vairāk par 50cm, starp pāļiem gareniski ap 1m, jā, virs zemes(grants) obligāti ģeoplēvi, lai mitrums no zemes nenāk. Nu un tad uz brusām vai nu finieri vai riktīgus dēļus ap 5cm vismaz biezus. To pāļu augšgalā veidne no plastmasas kanalizacijas caurules ap 200mm, apakšejo daļu vēlams paplašināt, lai veidotos pēda. Grīdas apakša ventilējās. Bet, ja grib silto garāžu, tad viss krietni sarežģītāk. Vispār baigā ķēpa!

Agris2      Paskaties speciālistus sludinajumu portālā www.getapro.lv , pats esmu izmantojis šo vietni. Tur uz meistariem ir atsauksmes par padarīto darbu. Zināsi piekā ir vērts griezties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu