Cik varētu maksāt darbs virtuves remontam?

Saprotu, ka precizu summu neviens nevar pateikt, bet kaut ko aptuveni, lai ir ar ko rēķināties.
Virtuve 10 kvm. Sienu līdzināšan, griestiem un grīdai tas pats, elektrības pārvilkšana, krāsošana, grīdas ieklāšana, loga nomaiņa.

Sallija2  1   Virtuve ir dārgākā telpa dzīvoklī, jo virtuves iekārta vien būs vismaz uz 1000 eur un tad vēl visa tehnika. Kas attiecas uz pašu telpas remontu, tad es domāju, ka tur par darbu ar 1000 eur pietiktu par visu. Jo nu reāli 10 m2 ar visu cauruļu un elektroinstalācijas maiņu var paveikt nedēļas laikā.

vilks28      Ap 1000 ar visu logu, bet bez marmora grīdām ,tehnikas un mēbelēm. Var arī pa 4000.

Lilitt      Man vajag vannas istabu izremontēt, hruščovkas , kopējo ar točiņu, cik tā maksātu?

igam  3 1 Lele, elektribu,virtuve nu gan var pats savilkt,tur nu nav,nekas sarezgits,ka kosmos,kugim.

Hmmmm  2 3 Marija Anna un citi līdzīgie muļķiši, lūdzu piebiedroties man ar savām ekskluzīvajam izmaksām...sen jau kā nolēju miljonārs kļūt uz jūsu rēķina pāris dienās......
Atbildība arī Jūsu ziņā ekskluzīvie specdienesti bez jebkādām zinībām un atbildības par sūda darbim!

av2  1   LV ? Sstuka.Saliks vissu normaali, tikai meistars jaapameklee, un ssancees....par skaidru naudinnu.

Laimnese  1   Viens ir , cik Tev izmaksās meistari...otrs, cik materiāli...(uz materiāliem vari ietaupīt pērkot akcijas preces), trešais mēbeles un tehnika...Man dārgākā bija virtuves iekārta, jo to pasūtīju no dabīgā koka.

saimnieks5    1 Reāli ap 1000, bez mēbelēm. Protams materiālus var dabūt arī par ļoti astronomiskām cenām, ielikt silto grīdu utt. Bet saprāta robežās būs tie 1000.

teo_dora    4 Lasu un brīnos, kāpēc te tiek pieminētas mēbeles. Kurā vietā prasa par tām. Jūs arī darbā tā, jautā vienu, bet atbildat par pavisam ko citu. Varētu taču celtnieki, kuri te noteikti ir, uzrakstīt- flīzēšanas ~ x €/m2, griestu krāsošana, ar iepriekšēju špaktelēšanu, slīpēšanu utt~ y € par m2. Un tādā garā. Par logiem jāprasa firmā, kura tos izgatavo, lai viņi arī ieliek,bet celtniekam būs logu aila jāsaved kārtībā. Elektriķi parasti rēķina par točkām, teiksim 35 € par katru rozeti, slēdzi utt.
Galvenos materiālus vari pati sarēķināt,cik m2 flīžu vajag, cik tapešu, + vēl kādus 30% tiem, kurus pati nespēsi sarēķināt,špakteles, līmes, šuvotāji , stūri kājlīstēm utt. Normālam meistaram darbs nedēļai, alga varētu būt ~700. Bet varianti ir dažādi, man laukos radiniecei 1 istabas dzīvokli izremontēja par 200 eiro, bet man 1 priduroks par 1 darbu, kuru varēja 3 dienās izdarīt,bet izstiepa 2 nedēļu garumā, cerēja uz 700.
Elektrību un santehniku gan neiesaku pašiem vilkt, man viens žīdiņš, Deniss vārdā, tā savilka, ka tagad sit korķus ārā, dažās rozetēs strāvas vispār nav un vēl visvisādi brīnumi. Rokas tādam aplauzt vajadzētu.Tādēļ tur labam meistaram naudu nevajag žēlot.

solvitas  1 1 Teo_dora, kvadrātmetra cenas atkarīgas arī no apjoma. Ja jāremontē tikai 10 m2, tad cena par katru m2 būs augstāka,nekā tad ja apjoms 100 m2.

teo_dora    1 15:23
Tas ka 10 m2, taču ir jautājumā norādīts.

daris  1 2 Visas remontu izmaksas un cenas ir uzpūstas 2x vai vairāk no pašizmaksas.
Veikalnieks jau par materiāliem noplēš neadekvātu cenu .Tad meistars arī grib nopelnīt vieglāk - uzskrūvējot savu cenu .

Hiranja    2 Jebkurš meistars rēķina cik nopelnīs dienā un tā iedomātā summa svārstās starp 50€ - 100€. Ja pasūtījums ir labs, var sarakstīt daudz pozīciju, tad var pat sanākt vairāk. Ir gadījumi, kad tādi, kas padzīvojuši ārzemēs mēģina vienoties uz stundām, tb, maksu stundā un to var nokaulēt līdz 5€/st.

Nenotveramais      Virtuves iekārta iebūvejama 2300,tehnika ,trauku mashina bosh 700, plīts virsma wirlpol indukcijas 480. Nosucejs iebuvejams bosh 250, cepeshrasns iebuvejama Mille 800. Izlietne 120, krans 80.
Grīda līdzinata, korkja apakshlajs un laminats ap 300.. elektriba darbs bij ap 300 + materiali rozetes sledzi ut... Durvis ap 120... Sienu spakteleskana pat neatceros krasoju pats... Kopā sanaca cena astronomiska... Un tagad es saprotu, ka parsvarā edu arpus mājas... Un nafig tājā virtuvē bij jāgulda tas viss...?

Rego1      +/- 1000euro. Raksti, ja interesē.Vari piezvanīt 25388258.

Maugli      no 1.5 lidz 2 tukstošiem eiro.

InJanis      Ljabvakar Tautiesi !!!

Njera, galigi nava tadas cenas....izremonteta virtuve...
Vis ir vienkarsi.....
Tiek sastadita veicamo darbu taame, materiali, darbs un t.t. ( materialus perc tu patc ka darbu pasutitajs (precizak maksa ) bet darbu daritaja klatbutne.
Tiek noteikts terminjs (abpuseji vienojoties )
A.vienkarsie darbi iznest, parkramet, izlauzt, satirit (tos var veikt ari patc, vai iejugt piem kadu slinku miljako, vzi kaiminjieni -))) ) ja dari patc, busvienkarsak, ij daudz letak.
B.Techniski sarezgitakie darbi, kurus jau veiks zinosi darbarukji, kas ari attiecigi atbildes par darbu kvalitati, terminiem un t.t.

Veicamie, iedomatie darbi.
C,vienkarsakais variants--tiri vizuals kosmetiskais remonts
D,Videji nopietns remonts....
C,loti liels remonts, kas sevi ietver loga mainu, virtuves technikas mainu-uzstadisanu, gridas, sienas flizes ij t.t.

Katra zina, nav tadas vienas cenas, piem. Ja ir tev kads normals onka rados, ar pieredzi, bus lenak, letak, un iespejams daudz kvalitativak.
Ja njemsi kauc kadu zonderBrigadi no malas, bus iespejams problemas ar terminiem un kvalitati.

Kas svarigs butu janjem vera.
1.Nekada nopietna avansa maksajumu (ipasi nepazistamiem laudim ), kabatas nauda, cigaretem, sikiem izdevumiem neskaitas pie lieliem izdevumiem.
Saglaba visus pirkuma cekus.
Stingri vienojaties par beigu terminiem, parrunajiet iespejamos neparedzetos apstaklus-force majore.
Jabut kopejai vizijai ka jaizskatas virtuvei pec remonta beigam

Zinasanai.
LettBananZeme sen vairs nav kvalitativu meistaru ( visi sen jau ir Irija, lasot senes )
No tavu pazinu,draugu loka jabut tavam buvuzraugam, kas zinas, kas un ka.( sievieti piecakares par 99,9 proc del nezinasanas )
Katra zina, princips vienkars..... Dari patc (lenak, letak naudas zina, ari bonusa nakotnei neatsmelama praktiska pieredze )
Maksa citam, (dargak, atrak, ij nekadas netiras pasa maigas, baltas, pie klavieraturas nenospekotas rok

edding      Man patīk. 00;21 Darbu uzraudzīšanai algo būvuzraugu vai būvdarbu vadītāju, bet tomēr vislabāk, remontē pati.
Interesanti, ko tur uzraudzīt? Vai griesti pietiekoši balti, vai flīzes nekrīt nost?

InJanis      Darbu uzrauga slinkais virs, vai brutgans....
Kadu, kas tads....kas saprot no tadam lietam, ij izmaksu pienjem pusdienas, vai citos sadziviskos pakalpojumos.
P.S.Sertificets buvuzraugs ari Zolitudes Maxima darbus uzraudzija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu