Dēļu grīdas slīpēšana

Virtues dēļu grīda- 6 m2, esoša, sen krāsota ar eļļas krāsu, kas vietām nolobījusies.
Vai iekš Oho ir kāds meistars, kas uzņemtos grīdas slīpēšanu?
Cik varētu darbs izmaksāt?
Vrb ir kādam zināms meistars?
Virtuve ar visu grīdu atrodas Pārdaugavā.

Edgars37    1 Nu, nu;D...nevajag jau no musas ziloni izpust, ka gridas slipesana nu butu kas uber sarezgits, vnk ar to masinu, ik reiz ar attiecigo smilspapiru, kartigi un bez steigas ir janoiet gridai pari un viss, kas jadara;D! Ja ar aci neredz, ar garo limenradi var perfekti redzet, kur vel japieslipe un OK;)! Suves, gropes, utt., var perfekti aiztaisit ar slipeto skaidu un lakas maisijumu, ta, ka pec lakosanas vispar neviens i neiedomasies, ka tur ir kas spaktelets;)! Bet vaskot gridu virtuve...nu, kaut ko sitadu es pirmo reizi dzirdu;D!!! Un kurs vel evele krasu nost;D!!!...Apzeeeee;D!!! Isak sakot oho naudetajiem, kas naud, ka visas izlepusas un nevar sievieti dabut, perfekta iespeja sevi pieradit notrinot 6 kvadratus un tikt pie bezmaksas seksa un katla uz vismaz pusgadu;D!!!

av2    1 varu tikai iedomaaties, kas notiktu, kaadi "projekti " tiktu biidiiti te , ja viss dziivoklis tiktu remonteets :))
Sliipeejas pavisam mieriigi , sskkirbas piesspakteleejaas...da kaut ar mineeto lakas/putekllu maisiijumu, un lakojaas mieriigi.
Un nekaads pzd , jo lakoti , tur peec gada nebuus, jo deeli veci, jau sen izzzuvussi.Laba laka paaris slaannos, piepuleejot, un 5+ gadi miers . Un virtuvee tiessaam ir eertaak , ja griida ir viegli kopjama.

solvitas    4 Jau simtiem gadu cilvēki ir lietojuši virtuvēs krāsotas dēļu grīdas un laka pēc būtības tā pati krāsa vien ir tik caurspīdīga. Man ir tieši tā kā te jau minēja noslīpēta vecu dēlu grīda un tad 3 kārtās nolakota ar pusmatēto rīgas laku un krāsu rūpnīcas laku. Un škirbas aizpildīja ar noslīpēto skaidu un lakas maisījumu. Izskatās lieliski, visi kas ienāk manā mājā uzreiz pamana superīgās grīdas, tas ir mana mājokļa lepnums. Nemaz nenožēloju tos 1000 eur ko man tasatjaunošanas pasākums izmaksāja. Kopt ļoti viegli un putekļus arī netedz tā kā uz lamināta, grīda ir silta un nav skaļa. Goda vārds, tikai plusi ir tādai vecai lakotai dēļu grīdai. Un dēļi bija perfekti saglabājušies, man pat jautā vai tā ir jauna dēlu grīda, jo neizskatās, ka tie dēli tur jau 80 gadus būtu stāvējuši, nebija neviena vieta, kur tie būtu bojāti. Arī meistari priecājās cik skaisti plati un biezi dēļi man ir uz grīdas.

Cafe_Noir    1 nav virtuvē, dēļi nebija ne uz pusi perfekti - ar ķirmjiem, ar "muguriņām", jā ar vecu eļļas krāsu. kad "kultūrslānis" tika nodabūts nost (ar fēnu un špakteļlāpstiņu), tika izīrēta slīpmašīna un grīda noslīpēta, stūrus ar "mikmausu" slīpējām. spraugas aizpildītas ar kaut kādu gatavo ķiti, tad lakošana, vairāku kārtu. procesa sistēmu vairs neatceros detaļās, bet man patīk mana vairāk kā simtgadu grīda, pat neskatoties uz ķirmīšu pēdām, kuras nevar nolikvidēt :)

solvitas    1 Un man ir arī virtuves virsma no līmētā koka plāksnes, kas nolakota ar to pašu Rīgas pusmatēto laku vairākās kārtās un es uz tās virsmas gan karstas krūzes un katlus lieku un nav neviena defekta tai virsmai. Tur jau noslodze lielāka kā grīdai. Un mazgāta tā virsma tiek biežāk kā grīda. Tad jau neizturīgāka ir tā mdf plāksme ko var nopirkt depo virtuves virsmām. Agrāk man tāda bija un tai gan ar laiku visādas švīkas parādijās un vietām pabalēja, bet kokam jau tas raksts,tāds, ka švīkas droši vien grūtāk pamanīt un to laku var jau no jauna uzlakot, bet tādu mdf neatjaunosi.

^esse^  1   "nevajag jau no musas ziloni izpust, ka gridas slipesana nu butu kas uber sarezgits"- pilnīgi piekrītu. 6 m2 tikai, bet "meistariem" vaimanu it kā par 600. Ir tādi redzēti, atnāk, instrumentu nekādu un sākas, te tas ne tā, te šitas, bet naudu gan grib 3 x lielāku nekā īstie profi, kuri atnāks, izdarīs un aizies. Par cilvēcīgu samaksu.
Tagad moderni ar eļļu, bet stulbi tas virtuvē, nav jau fasāde.

selnija_      Pirms kādiem 7 /apmēram/ gadiem man tas izmaksāja 10 Ls kvadrātmetrā materiālus ieskaitot. Nenožēloju ne mirkli, lai gan tagad jau ir redzams nolietojums, tik un tā patīk.

selnija_      Krāsu gan biju iepriekš noņēmusi pati .

multi      Par tupu vecas grīdas krāsas slīpēšanu 15- 20€ m2? Nav tā kā pa daudz? :D Par šo cenu jau sanāk jauni grīdas dēļi :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu