Vai tagad nevienam nevajag 1.ist dzīvokli/kaut ar malkas apkuri/?

nemāku vai arī nav pieprasījuma-1-ist.dživoklim /kaut ar malkas apkuri/nav nekādu dižu remontu,,bet wC dzīvoklī un āgenskalna centrā,vai arī netālu no Spices?
Zinu,ka cilvēki mitinās ar tualeti kāpņu telpā,ar ūdeni pagalmā ar būdiņu pagalmā.
laikam nemāku.

pasiivaa (2010-04-06 06:46)      Nezinu, kur jums ar tiem īrniekiem tā neveicas, laikam par tādu dzīvoklīti klusā mājā ar vannu virtuvē un wc pagalmā prasat lielu naudu.... Nejau tikai čurājoši studenti Rīgā meklē, kur dzīvot.
Es tieši tagad meklēju ko tādu, lētu izīrēt, tikai Āgenskalns man neder. Mani interesē Teikas rajons, bet ja par tādu kaktu man prasa 100,Ls mēnesī + sava malka + visa pārējā uzturēšana, tad paldies

Skaidrite_Leeninna (2010-04-06 07:22)      Pārlasot hefny teikto, saprotu, ka viņasprāt, tā ir normāla prakse - jebkurā laikā ieiet un pārbaudīt izīrēto dzīvokli, turēt īrnieku "īsā saitē" utt. Īres līgumā ir jānosaka, ko un kā drīkst vai nedrīkst īrnieks darīt, var līgumā pie izīrētāja tiesībām noteikt konkrētu laiku, kad izīrētājs ir tiesīgs apsekot dzīvokli, bet ne jau katru dienu. Ir tāda lieta kā privātā dzīves telpa, arī īrētā dzīvoklī, jā - un kadu attieksmi izrādīsi pret īrnieku, tādu rēķinies saņemt pretī.

pianissima (2010-04-06 11:02)      hefny - es ar Tevi! Šajā valstī visi ir pārāk pieraduši, ka ir tikai tiesības, bet pienākumu nav. Esmu dzīvojusi krietni draņķīgākos apstākļos un uzskatu, ka Tavas prasības ir pilnīgi normālas. Ja kāds domā, ka par pārdesmit latiem viņš varēs darīt, kas ienāk galvā vai citā ķermeņa vietā, tad lai tik braši dzīvo kojās, kas arī maksā naudu un kur arī ir noteikumi, vai sēž kur citur un gaužas, ka valdība nepalīdz.

Laskovij (2010-04-06 11:10)      Traka vecene:) 25ls par stundu??? / ...tādu cenu nav.../

Parasti normāls piedāvājums īrēt dzīvokli rakstās sekojoši:
xxxls mēnesī (ar vai bez komunālajiem), dzīvoklis xx m2, visas vai daļējas ērtības, pievienojas bilde un citas lietas, kā piemēram krāsns apkure, dzīvniekus ne utt..

Neviens īrnieks negribēs, ka kāds nāk pārbaudīt viņa dzīvojamo telpu, vaidēs par noskrāpētām sienām vai citam lietam...vai gānīsies uz tiem, kas uztaisīsi eiroremontu par bankas naudu...

Pie tam tagad var nomalu dzīvokli izīrēt par 50ls, tad kapēc būtu jāīrē ar krāns apkuri??
/...btw, par sērijveida mājām, daudzās vietas ir kooperatīvi un kāpņu telpas vienmēr ir sakoptas, nesmird.../

mazaisprincis44 (2010-04-06 15:50)    1 Nelielā jautājuma blokā milzum daudz valodas kļūdas. Vai tiešām lasītāji nemaz nav jāciena?
Iešu lūkoties, kāda kundzei izglītība.

VecmeitaARrunci (2010-04-06 22:08)    1 ko Tu tur ņemies ar tiem studentiem:)Taisi privāto pansionātu,būs klusi ,mierīgi un cik nu tiem vecīšiem vajag.Varēsi šiem zīmēt mācīt,par dzīvi aprunāties,nekāda seksa:))))))))tev būs vara un teikšana un viņi savā bezspēkā nevarēs pretī paspirināties:)))))))))))

Sakaarnis (2010-06-20 19:34)      ak ta Hefny vēl joprojām mokās ar tā dzīvokļa izīrēšanu-izdošanu tautās?
Arī man bija tā "laime" interesēties par to dzīvokli - gan krietni sen agrāk - bet nosacījumi arī toreiz bija TIK drastiski ka - sapratu - labāk ar līkumu...
Plus manos pienākumos ietilptu pa pusei vai apsaimniekošana,santehnikas darbi,atskaites sniegšana un dzīvošana stingrā vientulībā :))))
Nu - lai veicas - izmainīt to domāšanu ...

kukaraca22 (2011-06-10 06:25)      ja tas dzīvoklis vēl ir tad cik maksā mēnesī un vai uz ilgu laiku var?ļoti vajag!

prusacins (2011-10-31 01:08)      par ko ir jautaajums vispār? ko nomziimee nevajag? Tu met pakal un neņem ????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu