Mājas siltināšana ar putuplastu

Izstāstiet visu tehnoloģiju, kā notiek mājas siltināšana ar putuplastu. Cik biezu vajadzētu likt, kā stiprina pie mājas (māja celta no keramzītblokiem), kā apstrādā, kā un ar ko apmet ?

joens (2006-10-22 12:36)      ~10 cm
Ar speciāliem dībeļiem
Ar līmjavu uzlīmē stiklšķiedras sietu, ko pēc tam apmet

signorina_Merilinnda (2006-10-22 12:39)      Maaju var siltinaat gan no iekshpuse, gan no aarpuse ar Putuplastu, tik tad veel jaazina kaadus veel matreaalus pirkt, jo skatoties celtnieciibas zhurnaalus... siltinaajums sastaav no visjokainaakajaam kaartaam+ nepiecieshams ir arii ventilaacija sienaam, lai nekraatos mitrums iekspusee, un nebojaatu sienas... vispaar sarezgiiti, un es, kaut plasa profila celtnieka meita... nemaaku pastaastiit- aizej pie Buuvinzheniera, kas sajeedz visu liidz peedeejai naglai!

oHo (2006-10-23 10:18)  1 1 Nezinu gan par putuplastu - izveeleejos vati (da i Tev iesaku), bet nu gan jau ka stiprina liidziigi, ar liimjavu un tad ar speciaalajiem diibeljiem, peec tam tai visai padariishanai pa virsu sietu un to pashu liimjavu ziekjee- taa arii visi salaidumi aizdaraas...

edmunds (2006-10-23 13:01)      vate ir jaapsuj. putuplasts eertaaks. bet ir daudz citu siiku knifu ko veerts njemt veeraa... nu tad kaa buus par to internetu bolderaajaa? :))):)

Jo9 (2006-10-23 13:02)    1 Maverick, meistari putuplastu neiesaka, jo tas tomer esot no veselibai kaitigaa gala, labak esot fasades vate - un ta jau stipribas zinja ne ar ko daudz neatshkiras no putjika...
bet, ja tev vienalga, kurs materails ir veseligaks, tad nu liec vien putuplastu... cenas zinja stipri ieekonomesi...
parejo tehnologiju pa kartam jau te apstastija..
gan neieteiktu pasham to darit, var sanakt nesmuks rezultats, ja to nedara meistars.. man kaiminjam maju kaut kadi zellji taisija, nu zin! - ja uzspid saule sienai - visa siena ka kvadratinjos - t.i. nelidzens apmetums uzsmerets... :(((

dastijs (2006-10-23 13:20)  4 3 Ar putuplastu siltina majas kas paredzetas pardosanai , nevis lai dzivotu pats.

animato (2006-10-23 13:25)    1 ir speciala vate fasadem,kura cietaka par putiku.Tehnologiju jau te aprakstija:limjava,vate(putiks)plas tmasas dibeli shahveidaa,apmeram 5gb uz loksni sanak,limjava,siets,apmetums strukturets,krasoshana.Vel sturi ar sietu stuuriem,sturi ailam,met.perimetrs pa apaksu,tenapors(mitrumizturigs) pamatu siltinashanai..

Gaismonis (2006-10-23 21:58)      Putuplasts neļauj mājai elpot un ja mājas iekšpusei ir slikta tvaika izolācija, tad rezultāts var būt bēdīgs mājai. Dzelsbeona bunkurus gan var siltināt ar putiku un nav viņš kaitīgs un nesaskaras jau ar cilvēku. Tehnoloģiski putuplstu pie sienas līme ar līmjvu un līdz trešā stāva līmenim dībeļi pat nav nepieciešmi. tas tā no teorijas ko esmu mācijies. Ja ir jautājumi varu palīdzēt. teorētiski. :)

Knipex (2006-10-25 08:23)      Spraugas starp putjiku, aizpuut ar putaam.

pavians (2006-10-25 21:05)      fuck off ar visiem putoplastiem, PUTPLASTS DER TIKAI GRĪDAM ZEM BETONA, UN PAMATU SILTINĀŠANAI. fasādi siltinam ar cieto akmens vati, ko līmējam un stiprinam ar dībeļiem, ko pec tamapstradajam ar izvēlēto apdares materiālu apmetums, apšuvuma dēlīši, ķieģelis u.c.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu