Smaka no kanalizācijas caurulēm

Kāds varētu ko ieteikt, lai pēc tikko pabeigta remonta vanasistabā pa caurulēm nenāktu riebīga smaka no kanalizācijas, lieta tāda , ka poda vietā mēs izveidojām (pārbūvējot), dušas kabīni. Un no viņas arī smaka nāk.

edmunds      vajadzeeja iedomaaties ielikt "uudens liikumu" kursh darbojas kaa korkjis un nelaizj smaku iekshaa....:))

dada    2 Edmundam taisnība, lieku līkumu- sifonu smakas aizturēšanai. Un kārtīgu santehniķi, kas pārzin savu lietu. Vai ir izveidota kanalizācijas vēdināšanas izvada caurule uz jumtu? Tādai arī jābūt.

joens    1 :DDDDDDDD

Laikam jau gribēji "labi un lēti".

Problēma jau no citiem aprakstīta, sauc santehniķi [īstu nevis tādu, kas tā saucās] un sāc remontu no jauna.

erlenda      Nu nesabīsties tik traki! Var darīt arī tā, ka tajās vietās, kuras Tev paredzētas ūdens aiztecēšanai, ieliec sifonu jeb vienkārši S burta veidā salocītu gofrētu trubu tā lai tajā līkumā visu laiku stāvēt ūdens, tad arī smirdonis nenāks uz augšu. Ja nesanāk vietas, vannīti zem duškabīnes nāksies pacelt augstāk. Vispār tām vannītēm tie sifoni nāk līdzi, pameklē, kur izmeti!

LazyBones      Iekriti vecīt :) Sifonu vajadzēja ielikt :) Tam jau tie sifoni arī ir paredzēti :) Tagad nu jauc nost un liec sifonu :))

mumu    1 kas ta taa par dushas kabiini bez normaala sifona

itu      ienaak arii kabiines,kam nav vietas sifonam,tas domaats likt uz sifona,iebuuveeta griidaa jeb trapa. 2007-03-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu