Dzīvoklis pirmajā stāvā

Dzīvoklis pirmajā stāvā. Plusi, mīnusi, par un pret. Varbūt tomēr otrajā stāvā?

Marija_Anna    5 22:46 , 20 gadu garumā visu laiku ir bijuši suņi , viens vai vairāki. Nevienam nav nobīdījušies skriemeļi :)
Pēc apkārtējo pieredzes, mūsmāju piecos stāvos tiek turēti pietiekoši daudz suņu un nevienu uz rokām nestiepj pa kāpnēm. Paši sveiki veseli rikšo . Ja nu kāds īpaši ekselents un trausls radījums būtu, neņemos spriest .

minnijai      citarita

Man noteikti nebūtu suns. Viens no būtiskākajiem iemesliem tam būtu tieši tas, ka dzīvoju blokmājā.

Luusila  3 8 Novērojums citā mājā un 5. stāvā: ļautiņam nopelējuši visi griesti; pirms gada veikts dārgi izmaksājošs remonts. Kad uzrampājamies bēniņos, skats kā planetārijā- viss jumts vienos caurumos, pa kuriem nāk iekšā lietus un sniegs. No bēniņiem viss slapjums nāk uz galvas 5.stāva iemītniekiem. Iedzīvotāju kopsapulcē nav iespējams pārējos īrniekus pierunāt līdzekļus novirzīt jumta remontam, jo viņiem, redz, uz galvas netek.

dalabilabi izpurināja pirksteļus vēdeklī, sak, viņam dīķis, veranda un kas tur vēl. Nu un? Pārdošanā nebūs īpaši daudz tādu dzīvokļu, tātad to apspriest nav aktuāli. Tāpat par "būvnieku inženieri" nevajadzētu izlikties cilvēkam, kurš nejēdz, kurā vietā pretvārsti liekami ( anis 2017-11-11 13:10 vismaz pareizi saka, ka atzarā jāliek, bet "inženieris" tūcīs pašā stāvvadā, nu, nu, ka tik šis malacis arī nav Zolitūdē piestrādājis.)

Agatem    6 Paskatījušies no gaišās puses: visi mīļākie var pa logu aizmukt, lecot kājas nesalauzīs....un vecumā nebūs tik augstu jākāpj līdz savam dzīvoklim.

HardSoftDunk    7 Dzivoju pirmajā stāvā visu laiku dzirdu durvju klapēsanu padjezdā. Bija arī točka kādu laiku kaimiņa dzīvoklī tad vispār bija murgs

Dalabilabi  9 3 Lussila....redz problēma jau nav stāvām, kurā kurais dzīvo, bet kopīpasniekos, Tev līdzīgos nevarīgos ļautiņos, kas savus pirksteļus vēdeklī nevar izpurināt kopsapulcē nobalsojot "PAR" kopīpašuma savešanu pieņemamā stāvoklī, kamēr pašai uz galvas netek, viss pie kājas. To, ka tas ir citā, ne tavā dzīvojamā mājā, stāsti vien saviem bērneļiem!!! :D
Tā vietā. lai kaut ko lietderīgu izdarītu, līdzīgi Tev vairākums, tikai tukši paļurināt ar savu vēdekli vien var. Ne Tev būs noteikt, kas kuram būs aktuāli! Nolaid uz zemes savu augstprātīgo iedomu iedīkli, kamēr nebūtībā tas Tevi nav novedis!!! :D
Nu jau atkal Lussils spriež pēc savas samaitītības pakāpes, izvarojot Zoļiku un mēģinot savu gemoroju nogrūst uz citiem!!! :D Ir nu gan jābūt degradējušai/am, lai aizdomātos, ka kāds ielicis pretvārstu tur, kur vēlies iestāstīt, ka kāds to tieši tur ir ielicis. Tādas muļķības pat maziem bērniem neienāk prātā, bet Tev redz ienāca. Un ar to vēl nepietika, vēl centies citus nomelnot aiz savas neziņas un neizglītotības!!! :D Tautā Jūs par muldoņām un meļiem sauc!!!
Tā vietā, lai oho savas negācijas bārstītu, aizej labāk kaut ko lietderīgu izdari savas mājas labad, kamēr ziema nav klāt un pašai uz galvas netek!!! :D

Hmmmm  8 3 Piekrītu Dalabilabi viedoklim, ka stāvam nav nozīmes, izvērtē situāciju un skaties ar kādiem kopīpašniekiem nākotnē būs jāsadzīvo, jo līdzīgi Lusilla mājā, būs mērīšanās krāniņiem, kurš krutākā stāvā dzīvo ar paņirgāšanos, nevis kopīpašuma sakārtošana civilizētā stāvoklī!
Galvenais jau sajēga, darbība un pozitīvs rezultāts, nevis tukša runāšana un piesiešanās pie gramatikas vai vārdiem. Ja kādu interesē, kur precīzi jaliek pretvārsts, tad pieklājīgi pajautā un saņems atbildi, ja nemāk pieklājīgi, tad samaksā pieklājīgu naudu un saņems pieklājīgu projektu ar precīziem formulējumiem. Citādi: stāvvads, stāvvada atzars, guļvads, maģistrāle, kāda atšķirība, ja tautai vienkāršak un ātrāk apzināt, ka tas viss ir saistīts ar kopīpašuma stāvvadu, kur tiešā tā tuvumā tiek novietots pretvārsts, līdzīgās situācijās, kad kopīpašnieki, līdz brīdim, kamēr sūdi pašiem nesmeļās mutē, paņirgājās par savu kopīpašumu un tuvāko kaimiņu!

Dalabilabi  5 5 Nav jau problēmu, dlja "osobo apdāvinātiem indivīdiem", kam trūkst uzmanības apliecinājumu saviem mazvērtības kompleksiem, sniegt atsevišķus paskaidrojumus.
Nevienā brīdī neesmu minējis, ka pretvārsts liekams pašā stāvvadā. Atkārtošos, ko pirmejā komentā jau minēju: "pie stāvvadu maiņas", ko noteikti ieteiktu, kā minimums postpadomju ēkās, tiek mainīti arī visi citi atzari, kas apgādā dzīvokli, respektīvi, ja ir aizdomas, ka varētu būt kāda neparedzēta avārijas noplūde, esot zemākajā stāvā, papildus, stāvvada atzara tuvumā, izvietot pretvārstu, lai novērstu avārijas situāciju sekas savā īpašumā. Tātad sekas ies uz nākamo stāvu, par ko uztraukties nevajadzētu, jo noteikti šādas situācijas iepriekš ir bijušas un kopīpašnieki ir noignorējuši zemākā stava piedāvājumu, savest kārtībā šī kopīpašuma inženierkomunikācijas.
Zeme apaļa, viss reiz atgriežās! Katram pēc nopelniem...lai nu augšējie, nolaidīgie kaimiņi turpmāk izbauda šīs kopīpašuma ērtības, kuras iepriekš ignorēja! :D

arikot  2 4 Dzīvoju 3. stāvā, bet patiktu arī 2. Pirmo nekādā gadījumā, negribu dzīvot aiz restēm.

Hmmmm  1 4 Ir vairāki īpašumi. 1, 2 un 3 stāvs. Tāpat dzīvots vēl dažādos citos stāvos gan latvijā, gan ārpus tās. Pilnīgi nekādas nozīmes nav stāvam. Visu nosaka pats īpašnieks un ļoti daudzas lietas atkarīgas no kopīpašniekiem.
Šobrīd izvēlos atvadīties no visām uz kopīpašumu saistītajām lietām, izveidojot un dzīvojot, tikai un vienīgi savā privātīpašumā. Tas vairāk attiecās uz latviju, jo ārpus latvijas sapratne par kopīpašumu ir kā diena pret nakti!

Hmmmm      Šeit nu viennozīmīgi stāvam nav pilnīgi nekādas nozīmes, tikai un vienīgi nozīme ir kopīpašniekiem, kas blakus dzīvo, ja tas ir kopīpašums vai arī viss atkarīgs no īpašnieka, ja tas ir privātīpašums. Visi tie, kas stāsta, ka viņu stāvs ir labāks un visi galējie.....pirmie, pēdējie un stūra īpasumi tie sūdīgākie.....paši ir nevarīgi ļautiņi, kas nespēj rūpēties par savu kopīpašumu un nodibināt pienācīgas attiecības ar pārējiem kopīpašniekiem. :D

Basteta      Visu laiku dzīvoju 1.stāvā un saredzu tikai +. Svarīgākais: nav jāstaipa pa trepēm smagumi. Manā mājā ir silts arī 1.mais stāvs un nav nekādu grauzēju, labs skats pa logu-pretī nav mājas ar logiem, pie loga zied vasarā puķes,varu iziet dārzā uzcept šašlikus vai pastaigāt ar kaķi, teritorijā ir sakopta noasfaltēta autostāvvieta-par to nav jāmaksā papildus un tā ir ideāli pārskatama no loga. Taču vissvarīgāk man-ka māja ir mazdzīvokļu, ir tikai 2 stāvi un maz kaimiņu-nav kolhozs. Tas ir būtiskāk, kā stāva izvēle. Galvenais manuprāt, lai nav paneļu ēka, jo tur slikta skaņas izolācija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu