Smaka dzīvoklī, kā izdabūt?

ir viens dzīvoklis kurš patīk, taču viņs kādu laikustāvējis tukšs, un cilvēks kurš viņu grib pirkt ir sajūsmā par vietu,pašu dzīvokli utt. Taču ir viens mīnuss, dzīvoklī ir tāda interesanta smaka (nē līķis nē :D), pēc apraksta tāda kā bišķiņ pelējums + tāda pļavnieku un purčika 9stāveņu pirma stāva smaka. Kas mācijušies civilo aizsardzību, varētu piesaukt radonu, bet tas nav radons, tā nav purvaina vieta, tas piemers bija tikai aprakstam, lai kāds var stādīties priekšā un dalīties pieredzē kadi ir tās smakas cēloni un vispār kādi veidi izdabūt.

meklejumos      Veca metode, katra istabā noliec traukā rupjo sali ap 1kg, kurai piejauktas citrona miziņas vai kafijas pupiņas, pāris dienu un būs ok.

Lucy      Ja jau dzīvoklis tīrs,izremontēts un nelīdz izvēdinašana,tad domāju celtnieki atriebībai ir iemūrējuši olu,tā smaka būs ilgu laiku diemžēl.

av2      ja sienas ir "tukssas" , varbuut tur kas...."mitinaas" ? Muusdienaas jau cell taas buudas taadas.....

wolands      Klausi Vuci - pirmais jāpārbauda vai kanalizācijas sifoni nav sausi. Ja sausi no kanalizācijas smakas nav iespējams izvairīties ...

JurisK  2 2 Domāju, ka problēmu tikko nosauci - dzīvoklis pirmajā stāvā. Tā ir pagraba smaka, kas nāk aukšā caur caurumiem grīdā, īpaši tais vietās, kur grīdai cauri iet caurules. Remonts bez kārtīgas grīdas izpētes un visu caurumu aizmūrāšanas neko nedos. Kad tas būs izdarīts, vēl rūpīgi noblīvē ārdurvis, jo koridoros arī mēdz būt pagraba smaka. Šī tik tiešām ir mana personīgā pieredze. Pirms gadiem 10 novērsu līdzīgu problēmu, kopš tā laika smaku nav bijis.

selnija_    1 Izklausās , ka smako pelējums. Varbūt arī neredzams, bet tomēr ir. Ventilācija jāreanimē vispirms, logi vaļā jāpatur/nekas, ka ziema/, tad vienlaicīgi jākūpina smaržkociņi. Tie ļoti labi gaisu attīra no visām smakām.

008      Gribēju jautāt ...kas ir ar grīdām? un kas zem tām?

..kā jau daudzi minēja, visādas nelāgas smakas - remonts un svaigs krāsojums palīdz atrisināt

..pats savā laikā domāju, vai izdosies uzlabot "aromātu" istabā, kurā iepriekšējais iemītnieks bija daudzus gadus intensīvi smēķējis .... Pēc remonta no smakas nebija ne miņas... ;)

MURZILKA    1 Pirmais-ieliec gaisa vārstus kanalizācijas trubās,otrais uztaisi piespiedu ventilaciju virtuvē un tualetē. 2015-01-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu