Virtuves un vannas istabas remonts - laiks un dienas alga meistaram ...

vannas istabaLudzu pastastiet no pieredzes - cik dienas (apm +, - ) var reali izremontet virtuvi un vannas istabu ? 7 un 3 m2... japarkraso griesti , jaunas sienas flizes , udens trubas , kanalizacijas trubas jamaina , vannas istaba jaflize grida , virtuve laminats , sienas jakraso , abu durvju maina ... pirms tam vecais janovac ..
Cik diena normala samaksa meistaram ?
ceru ka uzrakstiju daudz maz saprotami ...

Palomino (2011-11-20 08:30)      Nezinu, cik maksā, bet 20x20=400 liekas par daudz. Starp citu, vari ietaupīt kaut vai uz to, ka veco noplēs nost pati un lamināta ieklāšanai arī augstskolas izglītību nevajag (info par ieklāšanu netā ir aumaļām). Es maksātu par gabaldarbu, jo, kā jau te minēja, mazus darbus var lieliski ievilkt uz pāris dienām, īpaši, ja pati neesi visu laiku objektā.

hefny (2011-11-20 10:57)      hmmja jau neziāsi-cik iezie materiāli-var gadīties,ka pirksi otrtik-
es tā iekritu-jumtam-dubultā-par krāsu samaksāju--jo meistari stiepj prom!!
It kā par bizu esot klājis utt.
Bet tagad redzu-pusjumtam pat to vienu-nohaltūrējis-ja nestāv kļāt--viss iet otrtik un paviŗši!
pie tam-20ls dienā-uh.tad jau esi laikam biezā,kam nauda ripo pati no padomēs sēdēšanas-dirnēšanas.

kuks10 (2011-11-20 11:49)      prātīgi paskatīties ss.lv. tur ir cenas..?!))

Egils22 (2011-11-20 15:01)      ja strādā viens, tad vannasistabai ar nedēļu vajadzētu pietikt, virtuvei tikpat, ja normāli saplāno darbus, tad žūšanas laiki netraucē, jo kamēr vienā telpā žūst flīžu līme, otrā var kaut vai durvis likt utt. dienas alga ir ok, ja darbu gaitā ir daudzi nezināmie, vai arī saimnieks pats sākumā īsti nezin ko galu galā grib. tie, kas bļauj par tiem haltūristiem, kas ķipa pāris stundas pastrādā un prasa dienas algu... jā gan jau, ka ir tādi, kas strādā pēc principa ka tik kādu apjāt, bet normāls sevi cienošs meistars strādās tā, lai pasūtītājs ieteiktu viņu arī saviem draugiem un paziņām, līdz ar to tīšuprāt laiku nevilks un centīsies dabūt vislabāko rezultātu par saprātīgu cenu.

MrXm (2011-11-20 15:24)      1. Ar remontu mazaa dziivokliitii ir tapat kaa ar jeb kaa cita iegaadi. Vispirms izstasti budzjetu un tad var vispar domat ko par to var izdariit. Vaig domaat no otra gala. Labs meistars uztaisiis taami no izejoshaa budzjeta un tad arii buus pirmaa lieta ko saliidzinaat. Tagad ir kaa ar pirkstu debesiis bakstiit jo 10m2 telpu teoretiski var izremonteet par 50Ls izbalsinot, vai arii par 10000Ls kur virtuve pati eest taisiis.

2. Pie pareizas plasnoshanas un pareiziem materialiem nav nekas dizhi jagaida lai kaut kas nozhust. Ir atri zhustoshas flizhu limes utt.

3. Ja nevari darbus kontroleet pati fiziski, vai nesaproti kaa to dariit tad neizveelies dienas maksu. Neatliek nekas cits kaa vienoties par gabal darbu. Var sadaliit etapos. Ieprieksh minetie 20ls un 20 dienas veido gabaldarbu 400ls apmeeraa. Ja abas puses shis apmierina tad tas ir gabaldarbs 400Ls un ja meistars naaks 33 dienu tad tie tapat buus 400 ls.

4. Paprasi meistaram atsauksmes un maksaa pienaciigu atalgojumu. Ja meklesi leetaako tad dabuusi leetaako. Dariis ilgaak, izdariis suudiigaak, ja ieraus auzaas izkjeeziis materuialus, uzmetiis un kaut savam mierinajumam materialus aizstieps. Labs meistars ap neizlemiigu pasutitaju ar mazu budzjetu un nez kaadaam iegribaam apkaart neleekaas.

slieks (2011-11-20 18:37)      Un cik ilgi viņš pats plāno strādāt. +/- dažas dienas viņam to vajadzētu zināt, ja ir profesionālis.
Mans meistars uztaisīja tāmi un pateica kopējo summu, tā arī nolīgām. Dažiem darbiem viņš ņēma palīgu, bet ar to tad norēķinājās pats.
Ja cilvēks nav zināms, ir tā nedroši parakstīties uz dienas naudu. Var ievilkties uz neprognozējamu laiku.

slieks (2011-11-20 18:41)      Ak jā - cik ilgi? Nu manā vecā mājā, lai dabūtu ideālu virtuvi, mēnesis aizgāja.

kwazimorda (2011-11-20 19:33)  1   Dienas nauda~20-25Ls.Labi meistari garumā nevelk,jo klientu loks no tā var stipri ciest.Ja visi ir apmierināti,tad darba netrūkst...

labais1970 (2012-04-02 08:55)      viss atkarigs no meistara kas dara un kā dara pats strādaju tadus darbus un likme ir par st ,darba netrūkst un visi klienti loti apmierinati ,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu