Dēļu grīdas atjaunošana

Tad lūk.
Nepagāja ne 10 dienas pēc savas iepriekšējās tēmas, kad jautāju par slīpmašīnu īri, es to izdarīju. Es izīrēju un savām maigajām rociņām noslīpēju grīdu savā skaistajā lielajā istabā.

Secinājumi.`
Slīpmašīnu īre maksā plus mīnus vienādi visur, atšķiras pati tehnika kā arī drošības nauda.
Jelgavā nu zinu 3 kantorus, kas izīrē šādas mantas. Viens no viņiem pat BEZ drošības naudas iekasēšanas. Ja kas varu padalīties ar koorinātām.

Par procesu.
Pats grūtākais - dabūt to parikti ārā no mašīnas bagāžnieka :)

Bet ja bez koķetērijas - nu, ir jau smagi , bīdīt turpu šurpu to pasmago, vibrējošo un ļooooti skaļo ierīci. Plus vēl putekļi , neskatoties uz savācēju.

Bet, lai vai kā.. Tas IR izdarāms. Apņemšanās un gribasspēks dara brīnumus. Vārdu sakot, dalos ar šo info, - a vdrug kādu vēl iedvesmošu :) Tas IR to vērts :) Pa smuko.

Kopējās izmaksas - īre no sestdienas rīta līdz pirmdienai - 20LS, smilšpapīrs - ap 30ls..
`
Paliek apdarināt pašas maliņas ar roceni.. un .. viss gatavs eļļošanai :)

Tā, ka ja kāds/kāda šaubās vai darīt šitādas lietas savā mājā vai nē - DARĪT! :) :)

Palomino (2009-11-24 20:08)      Taisni vai sametās žēl, ka ieklāju laminātu.:) Labi, ka varu sevi mierināt ar to, ka man bija parastie dēļi (grīdai tak vajag tos spundētos, nē?) un dikti šķirbaini. /apbrīno meiteņu čaklās rokas

Vikinja (2010-12-11 00:22)      ar interesi visu izlasīju. Man arī dikti gribētos tā, kā Selnijai. Tikai neesmu pārliecināta:
1) Vai vēl drīkstu laist to uzparikti uz grīdas, jo nupat beidzu līmēt tapetes
2) vai es tikšu galā ar to balto beici trīs kārtās un pēc tam laka?
Selnij! Tev nu ekselent izskatās!

ivarrs (2011-12-24 10:37)      Šķirbas starp deļiem es es aizsmereju ar ar tiem pasiem putekļiem no slīpmasinas maisa sajaucot ar PVA līmi

slieksnis (2017-06-05 11:41)      apsveicu ar padarīto darbu!! :)) tagad pa lielam tik sīkumi palikuši (lai gan tie mēdz būt kaitinoši un aizņem daudz laika), un būs prieks par jaunu istabu!! :)
P.S. varbūt ka´ds zin kā apslīpēt guļbaļķu māju?? ir variants ar fleksi un lapiņu dragāt, varbūt kāds var ko vienkāršāku ieteikt??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu