Anods boilerim

Vajadzība mainīt anodu karstā ūdens boilerī. .. kā zināms, magnija anods piedod karstajam ūdenim nepatīkamu smaku, esmu dzirdējis ka esot alumīnija anodi kuriem nepiemī šī negatīvā īpašība, kur lai tādu nopērk? Vai kādam(ai) ir kāda informācija? . .. .

riks      Tajaa uudens boilerii, ko, elektroliize notiek vai? Jeb sarunas karstumaa par anodu atljaujies nodeeveet sildelementu?

arviksroze      Tā jau tos sildelementus tautā sauc.Anodi jāmaina ik pēc 2-3 gadiem.Nezinu gan par to smaku,jo es boileri regulāri lietoju,dzēris ar to ūdeni neesmu,nekādas smakas pagaidām nav.

Povesa      Diemžel alumīnijas anodi nepastāv....jalieto tikai to sildelementu kas ir pāredzets tehniskāja pase kās dotā ....Lai noverst nepatīkamo smakū,ļoti rets gadījums,japielieto attiecīgo filtru ar nomainamo katridžu....katridžu tipu nosāka ūdens analīze...

strangers    1 Griezies pie tirgotājiem! Firmas "SB", "FAN" u.c.

Pticka      anods nav sildelements ...
filtri visticamaak nenoveersiis smaku boilerim ... kur nu vel kartridzveida :)
nu ja to izraisa anods .. par anodu materiaaliem nemaaceeshu teikt, bet smaku var noveerst to nomainot vai iznemot (iznemt var tikai gadiijumaa, ja uudens attiiriits) ..
smaka var buut ari no bakteerijaam boilerii, jo 50-60 temperatuura ir loti labveeliiga bakt vairoshanaas .. bet tur pavisam citi risinaajumi!
karoche, tieshaam vislabaak griezties pie tirgotaajiem!

diablodetasmania      Ja boileris strādā "ekonomiskajā" režīmā, tad tur var savairoties visādi mūdži...Pamēģini uz pāris nedēļām "patopīt" uz maksimumu...varbūt tā smaka pazūd...ja nē, uzliec biofiltru+minerālu filtru.

arkls  1   Pirmā dzirdēšana, ka no anoda veidojas kāda smaka vai smarža. Anods stiprinās blakus sildelementam, lai no tā atgrūstu kaļķus un sildelements kalpotu ilgāk. Visa vaina ir boilerī vai padotajā ūdens kvalitātē. Noteikti neuzsildiet ūdeni zemāk par 60 grādiem, jo tad veidojas baktērijas, kuras izraisa leģionār slimību. 2018-07-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu