Taciņa no ķieģeļiem

Ir doma izlikt gājēju taciņu un auto piebrauktuvi no ķieģeļiem zem klajas debes.Kas būtu jāņem vērā un vai tas vispār ir to vērts?Cik ilgi tas varētu kalpot?

bosmens      viss atkarīgs no ķieģeļiem, jāmeklē cara laika sarkanie ķieģeļi

navnika      Der tā saucamie dūmvadu ķieģeļi. Raibi vai sarkani, tam nav nozīmes, jābūt izturīgiem āra apstākļos. Varbūt labāk ņemt klinkeru?

Knipex      Ja pats liec tad ok! Bet ja jaamaksaa kaadam par likshanu njem graniitu.

izshautais_rieksts      Likšana tagad maksā 25 Ls kv.m. I to rindā jāstāv.

Jancii      Kjiegjelji nu nez..Agraak vai veelaak saaks veidoties bedres no lietus un udens,labaak iesaku likt brugjakmeni un noblieteet ar blieteejamomachine ,to pats vari mieriigi izdariit,bet ja tomeer kjiegelji ad zem vinjiem saber granti vai skjembas -blieteet vajag jebkura gadienaa:P

Loterija    1 Ar ķieģeļiem auto piegrauktuvi nav vērts nemaz domāt. Gājēju taciņu gan var. Vislabāk sarkanie, paredzētie ārsienām. Tehnoloģija tāda pati kā klājot plātnes- norokam melnzemi, liekam šķembas, blietējam, var izmantot biezu dēļa gabalu uzsistu uz pamatīga bomja, tad granti un klājam. Iesaku atstāt 1,5 cm atstarpes, nelikt cieši vienu pie otra- labāka ūdens notece. Ja liela platība- uztaisi mazu slīpumu. Kalpo labi. Ja nebraukā ar mašīnu pāri, pat praktiski neplaisā. Arī, ja kāds saplaisā- skatu nebojā. Kalpo nu jau aptuveni 4 gadus, nav ne vainas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu