Skaņas izolācija dzīvoklim paneļu mājā

Skaņas izolācija, kas būtu vispiemērotākais, lai paneļu mājā savā dzīvoklī nebūtu jāklausās ko kaimiņi runā, kādu kanālu skatās utt? :))

joens (2006-02-10 23:57)      Lētākais - ar parasto akmens vati visas 6 plaknes [mazāk nav jēgas, efekts var nebūt vispār]. Efektīgāk, plānāku slāni vajag, bet dārgāk ar speciālajiem skaņu izolācijas materiāliem.

Tikai ne putuplastu, kā daži iedomājas. Šis skaņu neaiztur vispār, bet pat mēdz pastiprināt.

lubs (2006-02-11 00:00)      Paardod to kaarbinju,panjem bankaa krediitu un nopeerc sev privaatmaaju:)))))
Taa nav zoboshanaas,bet mana personiigaa pieredze.
Pats taa izdariiju gadu atpakalj un tagad esmu tieshaam apmierinaats:))))))

Jancii (2006-02-11 02:42)      Uzliec uz sienaam putuplasta blokus(letaak neka regipsis un vate)...bet vispaar par to privatmaaju vinjam taisniiba.

Lisanta (2006-02-11 06:41)      Arii es lasiiju visu ko vien vareeju atrast par skanjas izoleeshanu un tik tieshaam - jaaiesleedz sevi skanjas izoleejoshaa buurii - visas 6 plaknes, stiprinaashanai gandriiz nemaz nedriikst lietot naglas - jo arii tadnav pilniiga skanjas izolaacija. Veel labaak - ja arii kaiminji izdara to pashu..
Tas kopaa izmaksaa drausmiigi daargi..
Vispaar murgs - taa dziivoshana komunaalajaa maajaa, ja ir kaada iespeeja - tad tikai privaataa maaja.

Lisanta (2006-02-11 07:22)      Mans teevs visu sareekjinaaja - arii logu nomainju ar sanju izoleejoshu stiklu. Galvenais jautaajums - var jau visu paarbuuveet un ieguldiit drausmiigos liidzekljus, bet ja peec tam sadomaasi aizbraukt no sava dziivoklja - par cik Tu vinju vareesi paardot?? Vai kaadu interesees - cik ir ieguldiits skanjas izoleeshnaa??

pavians (2006-03-05 23:24)      es domāju ka skaņas izolējošais faktors ir baigā extra, un ja vēl kaimiņi nervaini vai kāds aispriedumains tantuks tad vispār, netklausīsie pārmetumus. var salimēt korķi, cietās vates pakojums+2kārtas reģipsi, var arī putoplastu plātnes pielīmēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu