Flīžu krāsošana

Vai kādam ir pieredze fliiziisu grīdas kraasosanu? Un vai virs flīzēm var klāt linoleju?

cruelside (2004-09-18 20:41)      nuuu,tur kaadas tev fliiziites,un kaadu kraaasu domma kraasot? principaa jau var.ar elllas kraasaam labaak nevajag...ja glanceetas fliizes.linoleju,ja liksi,vajg liimet vinju uz fliizem,bet fliizu savienojumu vietas var iespiesties,buus kvadratains segums.kaut kas viduu jaaliek buutu starp fliizem un linoleju.bet es nodauziitu tas fliizes nost...

zigmars (2004-09-18 20:43)  1   Vai tad tik traki ir ar taam fliizeem?

Ja ir nauda un veeleessanaas, tad labaak ir nomainiit fliizes pret taadaam, kaadas Tev patiks!Griidai vislabaakaas ir akmens fliizes! Kraasojot fliizes, tas izskatiisies nu taa ne visai labi!:)) Linolejs arii ir tikai uz dazziem gadiem un linolejs ir pietiekami neizturiigs! Fliizes ir izturiigas un vizuaali lloti pievilciigas!

spirtins (2004-09-18 21:41)      a mosh linoleju labaak klaat zem fliizeem???
lai gan tad fliizes netureesies tik labi :(((
Vareet jau var klaat pa virsi, bet vai vajag??

Loretta (2004-09-18 23:23)      nevajag ne kraasot, ne linoleju likt!

forenjoj (2004-09-18 23:45)    1 Visinteresantāk ir, kad uz flīzēm uzliek parketu, un tikai tad to visu nosedz ar linoleju!!:):)

lourency (2004-09-19 09:37)      ja veelies linoleju likt, tad vispirms ir jaaizliidzina visa griidas virsma,lai nevienas rievinjas nebuutu, savaadaak peec laika linolejam spiediisies cauri fliizhu kvadraatinji:)
var kraasot, ja veelies:) ir tam speciaali paredzeetaas kraasa:) taas gan buus caurspiidiigas, bet ar toni - jo vairaak liksi to kraasu, jo tonis spilgtaaks/tumshaaks. pie tam tonji ir mateeti vai glanceeti:)

Gaismonis (2004-09-19 23:12)      Kraasot vai nee tas ir gaumes jautaajums. Pirms limoleja vajag ieliet izliidzinosho massu un tad jau viss buus kaartiibaa. Neredzu gan reaali vajadziibu peec linoleja, ja nu vieniigi maziem beerniem un citiem raapojoshiem radijumiem buutu siltaak. Linolejs ir pietiekami daargs un iislaiciigs materiaals. Fliizes, vai laminaats cenu zinjaa daudz neatskjiras, un ieteiktu tos linoleja vietaa. Tad par kraasoshanu - Riigas kraasu un laku fabrika razho emalju fliizeem, Neesmu gan pats to pagaidaam lietojis, bet visas citas kraasas no RLKF mani nav pieviilushas. Es pat teiktu ka kvalitaate ir labaa un saliidzinoshi ar citaam firmaam, tad cena... divreiz vairaak kraasas par to pashu naudinju... patiikami... :)) Ja ir veel probleemas varat man vaicaat, centiishos paliidzeet.

superiigaaXXX (2004-11-01 16:04)      neiesaku fliizes lakot, rezultaats buus drausmiigs (tas gan pec kaada laicinja ) :)

Preskartonas (2004-11-14 01:31)      Nee nee!Labaak linoleja vietaa labaak izmantot ruberoiidu:)Izskataas diezgan savaadi bet toties kaa nevienam!

PowerBoy (2004-11-14 19:52)      flizites neviens nekraso un linoleju ar nedriks klat virsu, jautajums, kas jadara? janem perforators, janokal visas flizites, pectam nemam teiksim vetonit 5000 un izlidzinam, vai arii kadu citu izlidzinataju piemeram optiroc. vienigais ko uz flizem var klat ir paklajs, vai laminats.

Ander (2019-03-08 23:11)      Čiw, palasot komentārus ir uzjautrinoši, par to izdomu, un iespējamiem variantiem, bet jautājums jau ir par flīžu krāsošanu.
Protams, ka var nokrāsot! Ņemam otu, pinzeli un krāsojam nost. Virsmai jābūt tīrai attaukotai un izvēlēties pareizo krāsu, tik vienkārši.
Linoleju var likt, nav problēmu, tik sagatavo virsmu un bliež virsū!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu