Mēbeles pārvadāšana

Kāpēc cilvēki mocas pārvēdot mēbeles veselu ? Jānes divātā, jāievieto palielā auto, mocīšanas liftā, un ja lifta nav vispar vāks. Musdienu mēbeles taču viegli saliekamas un viegli izjaucamas. Es savu tikai izjaukta veidā transportētu - var visu izdarīt 1 pats, un var iztikt ar mazāku automašīnu.

Felicita      visvairāk iešūpo dpd pieeja. kaut samaksāju par piegādi un jau sākumā informēju par stāvu, divu kurjeru vietā atbrauca viens sīkumiņš. paskatījos uz to krāvēju, paskatījos uz mēbeli un sapratu, ka jāķerās pašai otrā galā, lai iet uz priekšu )

CoCoSan      Un kaimiņos veču nemaz nav, lai savu trausli muguriņu mocītu??? Nesaprotu visvarenās sievietes.

LaskovijMerzavec  1 1 Jāsaka kā ir, cik cilvēki tik gaumes
- vieni paši sit kulakā, citi noalgo sievietes, citi sarunā... katram savs.

kosrem      Ilgus gadus nodzīvoju ,,raskladuška, beņķis, naktslampiņa, modinātājs. Un nekādu problēmu.

Vaukskis      Kā jau te trāpīgi iepriekš komentēja, mēbeles, kuras ir izjaucamas, ne visi prot atkal salikt kopā, tātad riskēt ar kvalitāti un vēl ķēpāties ar to darbu jau citā vietā, jo daudziem interese par to, kā jāsastellē kopā ir mazāka par samierināšanos, ka par pārvietošanu jāšķiras no čaukstošā. Es arī esmu no tādiem- labāk ilgāk strādāšu un sakrāšu naudu ekonomējot uz citu mantu rēķina, bet visu cieņu tiem, kuri modernās mēbeles prot atkārtoti sataisīt jaunā vietā kā pirmoreiz ! Jurij_1962, malacis !
Manuprāt, Latvijā ir arī zemāka mobilitāte nekā citviet, piemēram, Savienotajās Valstīs, likumsakarīgi, ka arī tādas mantas kā lielgabarīta mēbeles ir retāk pārvadājamas no vienas vietas uz otru. Tā kā tas nav bieži darāms, tad atbildīgi un rūpīgi pieejot darbam var pārciest.. .

av2    1 Starp citu, man ir dazzas meebeles no IKIA. Kalpo jau 10+ gadus, un ir arii paarvietotas. Nesaprotu, kam iisti tur buutu jaasapliist? Ar divaam kreisajaam rokaam protams, ka var salauzt pilniigi visu.....arii ozolkoka meebeles.

Hmmmm    3 Nu tad Jurij teikšu no savas pieredzes, kā netikai mēbeļu galdnieks, bet arī kokapstrādes inženieris. Nav man sīkas vaļas ne jaukt, ne likt mēbeles kopā, ne tās kaut kur vadāt uz priekšu atpakaļ. Katrs nodarbojās ar to kas patīk, jo tajā laikā varu atpūsties un dzīvi baudīt kā gribu vai arī nopelnīt ievērojami vairāk naudas darot to, kas patīk, nevis kapeikas skaitot darīt to kas nevisai patīk. Tāpat visus savus nekust. īpašumus iekārtoju tik mājīgi, lai viss tiktu pieskaņots, neatrauts un tālāk realizets kā kopums, veidojot jaunu īpasumu no "0" tiesi tādā pašā veidā, nevis negaumīgi piebāžot ar vecām nodrāztām mantām. Un nav tam nekāda sakara ar dzīvi na širokuju nogu, bet gan dzīves baudīšanu un vadīšanos pēc sirds ne prāta spēlēm, kas bieži mūs aizved neceļos. Morāle: "Skopais maksā visu dzīvi"

Hmmmm    1 Vēl jo vairāk sarežģītas konfigurācijas konstrukcijas ir daudz ātrāk, vienkāršāk, saudzīgāk un lētāk .....slidināt, bīdīt, pārvietot, pārvest, nekā nodarboties ar izjaukšanu, salikšanu, bet arī tam ir nepieciešamas smadzenes. Šī posta atslēgas vārdi: " Es savu tikai izjauktā veidā transportētu"! Acīmredzot posta autors audzis mācītāju ģimenē. Bez personīgās pieredzes, tendence no malas paskatīties, aprēkt, aprunāt citus, pamācīt un palielīties, kā viņš to darītu savās fantāzijās!!! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu