Virtuve apvienota ar istabu.

Skatos dzīvokļus jaunajos projektos un praktiski visos virtuve apvienota ar istabu, man tas nepatīk. kādas ir jūsu domas un pieredze-par un pret.

coldlands  4 3 Incigi, vai lasminja vel padomju ledusskapi lieto?

vellsII  2 5 Itkā liekas sākumā normāli bet- ...tad jau otrā istabas sturī jalik duškabīne ar....un citā sturī- tualetes pods! :D
Ņea, garām- virtuve ir virtuve un punktc

dogville  1 1 Paskat,it kaa inchiiga teema,bet paraada,cik mees dazhaadi...taa luuk,lai cik no pirmaa skata buutu ok viirietis,bet liktu man virtuvee sienu uzbiidiit-nemuuzham!Taapat,ja vinjam shlaageris buutu miiljaaks par dzezu:))...brr.
Veel nesaprotu,kaapeec tur gultai jaatrodas:!?

Tinte    1 Ja kāds no mājiniekiem smēķē, vai bieži apciemo viesi, kur kādi no viņiem smēķē, tas neder. Vismaz es savus viesus nedzenu uz pīppauzēm laukā, viņi mierīgi var tam izmantot virtuvi. Visu var izvēdināt, ieslēgt nosūcēju un ziemā nav aukstumā jāsaldē nagi.
Arī ja neviens nepīpē, nepatīk apvienotās virtuves.

limonija    2 Patīk plaša māja ar lielu virtuvi. Mani viesi, kad vēl dzīvoju privātmājā, mūždien sapulcējās virtuvē un nebija ar slotu iedzenami viesistabā:) Tagad dzīvoju parastā, pašaurā dzīvoklītī, bet ciemiņi tik un tā spraucas virtuvē...Komentārus šai parādībai atstāju katra paša ziņā;)

HOUSE    3 Visu nosaka pieprasījums, es nekad neesmu sapratis kur jēga pirkt rindu māju, jo parasti cilvēks izšķiras par privātmāju, lai nebūtu kaimiņa aiz sienas, vairāk privātās telpas, mazāk acu, bet ir indivīdi, kam patīk.
Nē, nu ok drīz laikam arī ateja būs virtuvē, man visas šīs lietas šķiet muļķīgas.

jozolsen    1 Tam ,kurš stāv pie pannas ,tas varbūt priecē..Mani ne ,jo nestāvu pie pannas..

jozolsen    1 Čumā arī viss ir vienviet..

reached    1 Zivis jācep uz balkona vai terases. Ja privātmāja- pagalmā.

Alvasete    2 Tinte
Lai kā Tu vēdini, visi smēķi jūtami dzīvoklī, to nejūt tikai paši smēķētāji, pajautā kā Tavā dzīvoklī justos nesmēkētāji.Un no viesu viedokļa- nepieklājīgi smēķēt cita dzīvoklī.
Skaisti jau ir kopā virtuve ar viesistabu, pie nosacījuma, ja dzīvoklī ir vismaz vēl 3 istabas, bet man neprasās tādu variantu, jo virtuve paliela tāpat, ja salīdzina ar standarta dzīvokļu platībām Rīgā.

100sun    5 Droši vien, viss atkarīgs no telpu daudzuma.
Ja telpu ir maz un istabā, kurā ir virtuves sadaļa ir jādzīvo, tad tas traucēs. Pirmkārt, ja arī ko gatavojot ieslēdz tvaiku nosūcēju, tas rada troksni un aromātus tāpat telpā jutīs.
Otrkārt, tas traucē, ja neesi telpā viens. Piem., agri rīti. Viens grib pagulēt ilgāk, bet otrs grib pagatavot kaut vai tikai kafiju un doties savās dienas gaitās. Traucē.
Treškārt, ja paliek kaut neizmazgāta kafijas tase izlietnē, telpas kopskats cieš. Vēl nezinu nevienu, kuram virtuve vienmēr ir perfekta kā Ļeņina mauzolejs.

straume22    2 Plašas telpas patīk, apvienošana nepatīk. Šai gadījumā derētu dizaina lodziņš starp atpūtas telpu un virtuvi, tad ērtības labad var pasniegt ēdienu uz paplātītes, lai nav jāskraida apkārt ar traukiem. Un ir labi viesiem pārskatāms, kad kāds ēdiens sāk piedegt. Smuki...

Cafe_Noir    1 ja virtuvē tiek pagatavoti tikai grieķu salāti un kafija, tad apvienotais variants patīk. neesmu ļoti daudz latvijas jauno projektu skatījusi, bet tie, kas redzēti, tie nav veiksmīgi. sevišķi, ja kopējā telpu kvadratūra nepārsniedz 40 kvadrātmetrus.
vecajos projektos apvienojumu var daudz veiksmīgāk realizēt.

Eiropa      super! var tīrīt karpeļus un skatīties ziņas;)

antikrize    2 Ja vajag ekonomēt uz telpu, tad veido apvienoto virtuvi ar viesistabu. Ja platība un nauda atļauj, tad lieliski, ja ir atsevišķa virtuve un atsevišķa viesistaba. Visu nosaka naudas daudzums.

preilene    2 Man patīk pat ļoti. Es varu mierīgi atteikties no ēst gatavošanas, bet no plašām un gaišām telpām es negribētu atteikties.

zebrus  4 2 Protams, ka apvienota foršāk! Un smieklīgs arguments par tām ēdiena smakām!

fargo    6 man ir sajūtā kā modernā šķūnī. labi, ka labierīcības ar sienu nodalītas. kaut gan arī tur progresam un modernizācijai ir iespēja.

Samila  2 1 Daudz sliktāk, manuprāt, ja tualeti apvieno ar guļamistabu. Tādi projekti arī ir redzēti ;)
Ja nav tik liela platība, man šķiet ir ļoti praktiski 1 telpu izmantot 2 veidos - kad ēd, tad virtuve, kad viesi, tad viesistaba. Man vienmēr virtuve ir likusies par šauru, tādēļ es priecātos par šādu apvienojumu... uzliktu ūbernosūcēju un nekādu problēmu ;) un vispār vajag taču atzīt - mūsdienās vairs negatavo mājās nevies tāaaados apjomos kā te liela daļa iztaisās. Pāris kotletes uzcept, ir nu gan smaka!!!

av2    2 virtuvei ir jaabuut eertai, bet taadeel ziedot istabu? Garaam galigi. Ja nu vieniigi maajas daudz neko negatavo, un taadi dziivokli ir partasti ir letaaki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu