Kanalizacijas pieslēgums veļas mašīnai - ūdens neiet prom!

Virtuve velasmasina pieslekta pie izlietnes gan pienakosais udens gan netirais.
Kapec kad laiz ara udeni no velenes udens neiet prom bet nak augsa izlietne ta udens iet prom kad palaiz no krana?

JurisK      Sauc dziivoklja saimnieku - ja, kaa saki nav sifona, tad beeda nebuus ilgi jaagaida! Nopludinaasi dziivokli un apaksheejos kaiminjus. Vienkaarshi taa pat to liikumliikumu sisteemaa neliek!

Deisa      Ja pusgadu bija ok un tagad sāk nākt ūdens augšā, nedomāju, ka būs miers2 variants, jo tad problēma būtu jau no paša sākuma bijusi. Korķis ir līkumlīkumos un ļoti iespējams, ka izveidojies no pulvera un pūkām, kas atdalās mazgāšanas procesā, ja jau tas labums caur sifonu neiet. Taču dīvaini, ka Kurmis nepalīdz. Vai paturēji vairākas stundas? Nez, nez... Pašai bija tā, ka līkumu dēļ trosi nevar iepidžināt caurulē, tikt līdz korķim, kurš tālāk bija izveidojies, bet atvienoju sifonu un tālāk, jau dziļākajā trubā pa taisno ielēju, atstāju uz nakti. No rīta palaidu ūdeni, sākumā likās, ka nekas, bet pēc brīža - Buļk - un viss aizgāja kā smērēts.

av2      kaadaa liimenii ir pievienota vellenes truba - virss sifona, zem , izlietnes limenii? Pirms, peec sifona?
Vispaar jau diivaini. Esmu uzstaadiijis kaadas 15 vellenes sava muuzzaa - nekad nav bijussas taadas probleemas. Varbuut taa kanalalizaacija ir taalak ciet kur gandriiz?( maajas sienaa jau , lielajas trubaas) No vellenes naak daudz uudens, nespej aizpluust caur aizseereejumiem....

Deisa      Nu, ja paša spēkiem galā tikt nevar, tad jāsauc vien būs santehniķis. Tikai uz savu galvu to nevajag darīt, saskaņo ar saimnieku un laikus vienojaties, kas maksās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu