Dzīve bez ērtībām.

Ir radusies finansiāli smaga situācija, kas nebūs īslaicīga, tāpēc šobrīd meklēju ļoti lētu īres dzīvokli. Ir piedāvājums par tiešām ļoti labu cenu, labi izremontētā mājā, kārtīgs dzīvoklis, bet- dzīvoklī nav dušas!Ir tikai izlietne. Tādēļ man tāds stulbs jautājums- kā tas ir- dzīvot bez dušas?Man, goda vārds, nekad nav nācies bļodā mazgāties. Varbūt Rīgā ir pieejamas kādas publiskās dušas? Iet uz solārliju :) Lūdzu, nopietnas atbildes.

kuks10      ..tas ir joks,vai pārbaudi cilvēku reakciju..?!

marselis      pagruti ir-,kad japamaina dzives stilins...,
daudzas kulturas,dazadi jedzieni-konfotrs
ari lv.,ir redzet nacies visadu....

bloda sakumam var noderet-,
runajot par dusam,-
sporta klubi,pirtis,saunas....ir benzintanki kur ir dusas.pie lielam firmam, ...vari filtreties tur...,skaties kas notiek ap tavu jauno dzives vietu...
izvele milziga,vajag tikai ievirzities jauna dzives forma

Elllaaa      Dusas,pirtis....solaariji:) kaa cilveeks pie taa pierod,cik atkariigs paliek! Mees beerniibaa,lielaa mucaa mazgaajaamies,pirmie mees,tad vecaaki......visi tiiri un izaugusi! Riigaa tik daudz pirtis,leetaakas un daargaakas,ne jau katru dienu mazgaajies,NORIIVEESIES ar mitru dvieli....pakalinu blodinaa....ne vainas!:)))

toronto1967    1 Ko tik palasoties šeit neuzzināju jaunu ... nu riktīgi sterili sievišķi šeit apgrozās! Pirms tam nekādi saprast nespēju, no kurienes zivju veikala smaka, tiklīdz OHO ieslēdzu, uzrodās ...

breakdown    1 Nu ko dzjeki, tagad ziniet, ar winwin uz randinju tik pa viikendiem, kad buus siltaa uudenii mazgaajusies, jeb arii randinjsh pirtii :)

Patiesaa      Tad nu gan problēma!

bitite27      Kādas problēmas???-slinkie mazgājas-čaklie pakasās un dzīvo tāpat! :DDDD

joens      Elementārs risinājums (varbūt Ls 10 var iekļauties):
- nopirkt bļodu, kurā var iekāpt ar abām kājām;
- pie griestiem piestiprināt ūdensnecaurlaidīgu materiālu (PE plēve nav labākais, jo slapja lipinās pie ķermeņa) un ielaist lejā bļodā;
- nopirkt dušas sietiņu ar šļauku, ko var uzbāzt uz izlietnes krāna.

Veiksmīgu mazgāšanos.

riks086      Savus pirmos 14 dzīves gadus esmu nodzīvojis tādos apstākļos - toreiz tas likās normāli. Mazgājāmies virtuvē pie bļodas. Reizi nedēļā ar tēvu gājam uz publisko pirti Palmu un Brīvības ielu stūrī :) Toreiz tas likās normāli :) Laukos ērtību trūkums tik ļoti netraucē - savā pagalmā vienmēr var kaut kādu mazgājamo ierīci (dušu, mucu) izveidot. Bet vislabākā izeja ir "roņošanās". Reizi dienā vismaz būsi nomazgājusies un dušas trūkumu tik krasi vairs nejutīsi. Par pārējiem bonusiem - možumu un trenētu imūnsistēmu nemaz nerunājot....

rihtigais      Man ir duša, bet nav dzīvoklis!

limonija    1 Pilnīgi piekrītu Deisai un vēl dažiem, ka bļodā var ļoti labi nomazgāties. Bērnībā vasaras pavadīju laukos, kur ūdeni no avota nesa - akas nebija, jo māja atradās kalnā...Tad dziļurbums bija liela extra...Un, ziniet, neviens tādēļ nesmirdēja;)

melon      Bērnībā tā bija, pa nedēļu bļodā, sestdienā pirts. Tevis aprakstītajā situācijā (ja darbā dušas nebūtu, ko grūti iztēloties) darītu tā: pirktu skārda vannu, kurā var vismaz notupties un liktu dušas šļauku pie virtuves krāna. Kad nelietojama, vanna kkur nobāžama. Man šķiet, tas tomēr ir diezgan ierobežojoši pilnīgi regulāri pa benzīntankiem un publiskām pirtīm vazāties.

peleecis_      Ir naacies saskarties ar liidziigu probleemu.gaaju 2-3x nedeeljaa uz sporta klubu un izmantoju dushu darba vietaa.un bljodaa jau nu gan nevar nomazgaaties taa,lai peecaak nejustu psihisku diskomfortu,atrodoties liidzaas tiem,kas te tikai runaa,bet pashi mazgaajas pa diviem laagiem.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu