Nevaru iedzīvoties īrētajā dzīvoklī.

Daudziem noteikti liksies stulbi, bet man tā ir šausmīga problēma. Trešo mēnesi īrēju dzīvokli, bet nekādi nevaru iedzīvoties. Nezinu, kas pie vainas. Guļu it kā labi, vieta klusa, kaimiņi mierīgi, nav dārgi, darbs pa ceļam, bet mani tāds kā nemiers dīda. Šķiet, ka šeit esot ar mani notiks kaut kas slikts, tāda neizskaidrojama sajūta. Nezinu, kāpēc tā. Sākumā šķita, ka nedrošības sajūta, jo īrēju bez līguma, bet ja padomā, šis nav pirmais dzīvoklis, kur dzīvoju "На птичьих правах". Kādam ir tā bijis, ko darījāt?

erucanob      Kur ir problēma?Īres līguma nav,tātad Tu vari aiziet jebkurā brīdī un noīrēt citu dzīvokli.Tik daudz tukšu dzīvokļu!
Ar 150 Ls protams neko labu neatradīsi,jo tas ir minimums ko dzīvoklī ar ērtībām ziemā maksā tikai komunālie.Bet varbūt atradīsi tādu,kur īresnaudu vispār neprasīs,jeb par 10Ls izīrēs.

slieks      Es droši vien mēģinātu radīt citu atmosfēru ar gaismas ķermeņiem un telpaugiem.

p_p      Uzreiz pateikšu, ka visādām ezotēriskām figņām neticu, bet pērkot (vai īrējot) dzīvokli, nekad neņēmu tādu, kurā slikti jutos - mans mans komforts ir svarīgs.

Ezjule    3 Izkvēpini ar kadiķiem visus kaktus. Varbūt pirms Tevis tur kāds cilvēks ir nomiris. Biezāk padedzini sveces, tās sadedzina negatīvo enerģiju. 2013-11-05

runcitis15      Paskaties vai neguli uz āderes krustpunkta! 2015-08-07

taalatraka      Tāpēc es vienmēr, vienmēr, pirms pērku/īrēju kādu NĪ, nepakautrējos pie kaimiņiem paklaudzināties un noskaidrot, vai noskatītajā platībā nav kāda traģēdija notikusi. Cilvēki ir atsaucīgi, visu pastāsta, pašai sirds mierīga, un arī labs pamats kaimiņu attiecībām ielikts ;) 2015-09-06

senga      Nomaini dzivokli,ja juties slikti,nemiers.Ir tur kaut kas tads,kas tev nepatik un nejuties labi. 2015-12-26

Extra_Virgin      Ā, baigais čakars meklēt iemeslus, novērs sekas.. Būtu savs, tad vēl tā. Noīrē citu. 2017-03-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu