Kādā mērā var paļauties uz apsaimniekotāju aprēķiniem?

Man te nupat atnesa anketu ar sveicienu no apsaimniekotāja - cik daudz es būtu gatava mēnesī piemaksāt par mājas apsaimniekošanu, lai pēc zināmiem pasākumiem (apkures sistēmas, jumta remonts utt.) ziemā saņemtu mazāku apkures rēķinu. Cipari apmēram tādi - piemaksā 4 ls, ziemā rēķins mazāks par 7 ls, piemaksā 6 ls, rēķins mazāks par 11 ls un tādā garā, cipariem arvien palielinoties. Cik šādi aprēķini ir ticami? Un vai tas vispār ir kāds ieguvums?

dullais_kacha (2011-05-12 20:46)      elīna , kura baumane - tikai nediršs!!!! jaseko visam, un cerēt uz svietmaizi mūsu laikos ir maigi sakot panaivi - visi grib dzīvot, it īpaši apsaimniekotāji !

riks (2011-05-13 04:22)      par kādiem 37%!

Decijs (2011-05-13 09:00)      spejat iedzivotaji vienoties un pasi apsaimniekot tad labi ja neee tad esat kilnieki manipulacijam...P

rudais_runcis (2011-05-13 10:56)      to joens:
Dzīvokļa īpašnieks var uzskatīt, ko vien grib (un tā viņi arī dara), tāpēc likumā "Par zemes reformu Latvijas republikas pilsētās" ir 12.pants, kurš nosaka, ka, ja nevar vienoties par zemes nomas maksu (mazāku), tad tā nosakām 6% apmērā no kadastrālās vērtības.

walmets (2011-05-13 11:21)      Priekškam jāiesaistās ar kādiem apsaimniekotājiem??? Pašam savu īpašumu un miers, tad zināsi cik maksā apsaimniekošana sava īpašuma!!! Katrs apsaimniekotājs dzīvo uz cita rēķina!!! Padomājiet, vai to vajag???

Luusila (2011-05-13 23:30)      typhoo- kur, ellē ratā, tu vari izzīst to, kas nemaz nav rakstīts...Ja saku, ka siltinot bēniņus, ieguvēji ir augšstāva iedzīvotāji, tad tieši to tas arī nozīmē. (bet nevis to, ka netaisos piedalīties jumta remonta apmaksā.) Mums gada beigās ir mājas iedzīvotāju sapulce, kur pat nejēgam saprotami izstāsta, kur nauda tērēta; tāpat tad tiek nospriests, kas nākamgad būtu tas nepieciešamākais. 24 dzīvokļu mājā vēl var ļoti labi vienoties, lielākā būtu sarežģītāk. Liels + ir tas, ka kādu 6 dzīvokļu saimniekiem ir saistība vai nu ar kādu nekustamo īpašumu firmu vai celtniecības uzņēmumu- ap stūri tādus neapvedīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu