Gurķu konservēšana

Gurķu konservēšana - jautājumi un diskusijas

īstenībā atšķirības nav( vismaz es tā uzskatu)
es parasti iesēju vairākas šķirnes(jo daudzām šķirnēm uzmetas slimības, un tad var palikt arī bez gurķiem), un tad tos visus gurķīšus bāžu vienā burciņā, jo mazāki gurķīši jo ziemā garšīgāki ir.
Viesojoties pie kādas paziņa smaša nogaršoju arī gurķīšus - tiešam bija tik garšīgi, ka pajautāju recepti. Viņa teica, ka nejau receptē noslēpums , bet sķirnē. Viņa vienmēŗ pērkot PIONER Pati joak pēc arī pamēģināju tos un tiešām gardāki šķita. Man šķiert,ka diži neatšķiras garša,protams ir nianses,Bet svarīgi ka iemarinē gurķīšus,kāda marināde,garšvielas,ko pievieno. Un galvenais,lai būtu kraukšķīgi,nepārkarsēt...Es lietoju veikalā nopērkamas garšvielu maisījumu "Gurķu marinēšanai" vienu deserta karoti uz 0,8 burku,dažus smaržīgos piparus un arī melnos piparus,2 ēdamkarotes 9% etiķi.Visu salieku burkās.Uzvāru ūdeni un uz 1 litru ūdens 2 ēdam karotes sāls untāpat arī cukurs.Tad tajā apsildu gurķīšus,tad burkā iekšā,vēlreiz uzvāru un leju virsū,burkas ciet un augšupēdu,tad sasedzu lai atdziest lēnām un uz pagrabu.Tik apsildot - nepārkarsēt. Lai labi garšo! ··· Gurķu konservēšana: Kura gurķu šķirne būtu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Kā iekonservēt gurķu salātus ziemai bez etiķa ? (4)
Vai ir iespējams iekonservēt gurķus savā sulā bez etiķa?
Vai tādā pat veidā var marinēt arī citus dārzeņus? nu kabačus un patisonus noteikti... ar aliču plūmītēm, sarkanajām jāņogām, citronskābi un acetilsalisilskābi-jeb aspirīnu Marinēšanai izmantoju tikai jāņogu sulu. ··· Gurķu konservēšana: Kā iekonservēt gurķu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Marinēti gurķi ar ērkšķogām (1)
Padalieties ar precīzu recepti
...pēc kā tad tas gurķis garšo, ar tām ērkšķogām?...Būs jāiemarinē tās krizdoles vienas pašas, ar kādu sarkano pipariņu- būs kā olīves bezmaz ··· Gurķu konservēšana: Marinēti gurķi ar ... lasīt visu diskusiju (1 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010