āboli
āboli - jautājumi un diskusijas
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ābolu ievārījumus.... Paldies!
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ābolu ievārījumus.... Paldies!
tikko savārīju ābolus ar greifrūtiem - zapte zaļgandzeltena, smuka.
ij vēl - nevajag pārvārīt, tad nekas to krāsu neglābs, man tā domāt neoksidēsies un zaļgans būs (ne uzreiz!), ja dagrūdīsi Ka dichromātu. uzreiz, ja CuSO4. bet nederēs ēšanai! Na sulfītu arī dakteri neiesaka, metabisulfītu tāpat. askorbīnskābe dārga. Zapti ilgaakai glabaashanai vienkaarshi javaara no skaabiem aaboliem, nekas nebuus jaapievieno! danskezuker(vai ka nu vinjtursauca)speciali ievarijumiem.tur pektins ir jau pievienots.turklat to cukuru vajag 4x mazak ka parasto.un labakais tas,ka var istabas temperatura glabat to zapti(aktuali pilsetniekiem) ··· āboli: Kā panākt lai ābolu ... lasīt visu diskusiju (5 atbildes) »
Ābolu ievārījums no antonovkas (4)
man vajadzētu labi labo recepti,kā sagatavot antonovkas ābolu ievārijumu.
man vajadzētu labi labo recepti,kā sagatavot antonovkas ābolu ievārijumu.
Vēl varu ieteikt savārīt nomizotus ābolus ar cukuru 3:1,2 un beigās pievienot nedaudz kanēli.
Šis pudiņš labi uzglabājas,kā arī noder par labu piedevu auzu pārslu biezputrai,pankūkām,kā arī tostermaizēm.
LABU APETĪTI ! :) pie cepešiem un kartupeļu pankūkām labāks ir ezules variants ··· āboli: Ābolu ievārījums no ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »
iepriekšējie jautājumi |