Grīdas betonēšana.
Tātad, ir nepieciešama betona grīda virtuvei. Tā ir privātmāja un agrāk ir kaut kas ticis darīts pirms 80 gadiem un nav bijis kvalitatīvi noliets. Vins ir augstāks un zemāks, ir arī izdrupis un palicis ļoti mīksts, tāpat vietam vispar nav liets. Kā viņu dabut līmenī un vai man vajag sakumā nobērt ar smiltīm?Kā arī pilnīgi no nulles, kā, kas jādara, jo pirmo reizi mūžā to daru.
pintors Sāc no nulles. Vislabāk ir grants un tad javas liešana .
peleks 2 saliedz vadulas un ar reiku izvelc betonu un viss, beigās ja vajag mega gludu, uzlej izlīdzinošo , skaties lai minimums betona kārta būtu 3cm , un veco betonu pirms tam vēlams notīrīt no smiltīm un nogruntēt ar tīfeni :)
peleks 2 + pa lielam tev vajag bumbieri, kravu grants un cementa maisus + resnās vadulas un pāris spaiņi sviedriem :)
falko_1967
5
un veco izvaac aaraa.
nav zinaams no kaadiem zivju miltiem un skujaam taisiits vecais.
anis Manuprāt,daudz neskaidra! Telpas konfigurācija,izmantošanas raksturs,vēlamā grīdas temperatūra..Var arī vienkārši uzgāzt nākošo kārtu
fokapirmais 3 Betona slānim vajadzētu būt vismaz 6cm biezam, veco vāc arā.. iespējams būvet arī silto grīdu, veicot apkures cauruļu ieklāšanu armēta betona kārtā. bet tā blietēta smilts lidzināta, 200mikronu stabilizētā pe plēve, grīdas putiks un armēts 5-6 cm betons.
Dzindzis75 Grīdas putiks jeb kurā variantā vajadzīgs citādi grīda ziemā būs ledaina
euromens
kāpēc vispār gribi betona grīdu virtuvē, tur tiek pavadīts tik daudz laika, nav jau ēdnīca, kur katlus pa grīdu velk un tauki no pannām tek.
Ieleic lakotu dēli, gan silta, kājas nespiež un viegli kopt.
JUGA66 1 1 Tev ir vajadzīgs normals celtnieks kas uz to gridu paskatas, ir parāk maz informacijas lai dotu pareizus padomus, rodas parāk daudz jautajumu.