Vannas iekšpuses krāsošana

Kurš ir saskāries ar vannas iekšpuses krāsošanu. Ar kādu krāsu? Un vai obligāti iekšpuse jānoslīpē emalja?

vita2 (2007-06-03 12:47)      Man krāsoja meistars, jā, slīpēja arī iekšpusi. Darbiņš izdevās ļoti labi. Krāsa /emalja/ ir nopērkama, tāpat arī džādi pigmenti, bet, domāju, ka ir knifiņi, ko profesionālis pārzinās labāk.

melita (2007-06-03 12:54)      vai gan izdevīgāk un prātīgāk nav iegādāties jaunu:)

vita2 (2007-06-03 13:45)      Ja vanna pietiekoši laba, iebūvēta, nav vēlēšanās lauzt ārā, krāsošana ir labs risinājums. Jau divus gadus krāsa turas labi.

Spicis (2007-06-03 20:44)      melita: Salīdzināji! :)
7 gadus atpakaļ vīriņš mums vannas krāsošanu veica par 20Ls. Apstrādāja emalju ar drāšu šmirģeļbirsti, uzklāja grunti, nokrāsoja tonī pēc izvēles. Pataustot vannas virsmu nevar teikt ka krāsota - jauna gluda vanna. Vēl turas. Vienīgais process ārkārtīgi smakojoš. Kā tas vīriņš turējās krāsojot, nezinu. Vēl: dzīvoju 4 stāvā, vanna pa vannas istabas durvīm ārā neizdabūt, lifta mājā nav. Ja iedomājos, ka jādemontē vecā, tā katkur jāved utilizācijai, no veikala jāpiegādā jauna vanna, jādabū augšā, jāuzstāda, jāpievieno kanalizācijai, jāpārmūrē sagrautā vannas istabas siena... Nu nē! Tad labāk dušas kabīne, ja vecā vanna vairs nepatīk un ļoti noteikti to negribas krāsot. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu