Sienas - krāsot vai līmēt tapetes

Beidzot logi nomainīti, elektroinstalācija paarvikta, sienas un griesti izlīdzināti, aktuāls jautājums ko darīt ar sienām krāsot vai līmēt tapetes?

LaskovijMerzavic      Krasojamaas tapetes:))) Nepatiik paarkaraaso citaa kraasaa:))))

cedars      Kraasotas sienas dabuut labaa kvalitaatee ir gruuti.Alternatiiva kraasojamaas tapetes.

LaskovijMerzavic      Paprasi veikalaa, cik atceros baltas ar dazaadiem rakstiem...izcilniem! galvenais jau ir kraasaa... var piemekleet toni... kaadu vien veelies:))))

Bonsai    1 Atsevishkas sienas var kraasot ar reljefo kraasu (tipa taada grumbulaina visaados tonjos un to reljefu ar var dabuut dazaadu)
Somu kraasa Colibri saucas

Night_sorceress      Ja ir mazi bērni, vai tie tiek drīzumā plānoti - tikai krāsotas sienas (paturot krāsu rezervē jeb pieļaujot domas par grafiti), krāsojamās tapetes ar laba lieta - bet var noplēst, ja labi pacenšās

Gaismonis      Ja ir pamats domāt ka var rasties plaisas tad tapetes to visu noslēps un vēl ar tapetēm ir siltāk. Kurš saka ka ar krāsu grūti dabūt labu kvalitāti. Vajag labu krāsu tikai un mazliet pacietības. Krāsojot var iegūt ne tikai reljefus, bet arī visu ko citu, kā koka imitāciju, marmora rakstu utt. Ja kas īpaši interesē varu izstāstīt, mana profesija. :)
Bērniem vajag nodrošināt ar papīru un sienas paliks veselas.

Rax_Raul      gaismonis - beernus allazin ir aizraavis tas ko nedriixt. papirrs var staaveet tonnaam, azh pie sienas pielikts speciaals, bet tikko kaa maasa pagriezh muguru - vinjas siici ir jau vai nu apziimeejusi sienu vai klusakaa stuuriitii tapetes atknibinaajusi pa kriksiitim vien ;)

sauljuks      ...kaa nu kursh beerns..;)

bet es arii esmu par kraasojamajaam tapeteem...;))))

Lidoniite      es izveeleetos tapetes....bet tas Tev pashai jaaizlemj:)

Gaismonis      Tur jau tā lieta, ka nevajag aizliegt, bet novirzit viņu uzmanību citām lietām. Tikai aizliegumi ir vilinoši . Pamēģini aizliegt zīmēt uz papīra. Redzēs kas sanāks. Bet kas tur liels ja bērns mazliet paķēpāsies ar ūdens krāsā, var tak nomazgāt.

Silve      Ja personīgiem apartamentiem tad tapetes - siltāk.

Gaismonis      Tapetes siltaak gan ir tiiri toreetiski. Reaali nekaadu siltuma efektu nedod. Ja siltinaashsanai izmanto 5cm vati, kaa minimums, tad kaadu siltumu var aiztureet nepilns milimetrs. Protams tas ir siltaak kaa kraasa, bet tikai tik nieciigos apmeeros ka nav jeegas. Tapeteem ir priekshrociiba ka jau veikalaa gandriiz vari noteikt kaa tas uz sienas izskatiisies.

Gattis      Sienas nevajag krāsot! Sienas vajag nojaukt! 2018-10-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu