Kā noteikt vai dzīvoklī ir elektrības sazemējums?

Patreiz namu pārvalde jau ciet, bet kā lai uz sitienu uzzinu vai man dzīvoklī ir elektrības sazemējums. dzīvoju zolitude daudzstavu majaa.

riks  1   Ja rozetee no saaniem taadi metaala sudukinji un pie tiem arii kaads vads pienaak, var cereet, ka ir. Ja kontrollampinjas vienu vadu piesprauzjot pie taa sudukinja rozetes saanos un otru pamiishus tais 2 caurumos, vienaa iesprauzjot deg, tad jau droshi.

riks      Kaadaa 6 vai 7 klasee maaca, ka ar V apziimee Voltus un ar Hz Hercus. Un piemin, ka Eiropaa 50 Hz tiiklaa, bet Aamerikaa 60. Cepeshpliite iipasha tikai ar to, ka sameeraa jaudiiga, var eest visus 10 A un vairaak. Dazjas tik jaudiigas, ka paredzetas pie 3-faazu elektriibas piesleegt, ne taadeelj, ka tajaas buutu 3=faazu motors cepeshu groziishanai, bet slodzes vienmeeriigaakai sadaliishanai pa faazeem. Taada gadiijumaa jaauzmanas, ka kaads duriks neizdara kaa pie Janaj laukos - ka nepiesleedz 380 V tur, kur 220 V pienaakas.

Kunnilingus_fans      Ja Tu nevari noteikt, vai ir zemējums, vai pietiks jaudas, kā Tu iedomājies pieslēgt to cepeškrāsni??
P.S. vēl ir tāda interesanta lietiņa kā elektrības vadu/kabeļu šķērsgriezums.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu