Dzīvokļu salīdzinājums

Kurš būtu nevērtīgāks dzīvoklis īpašniekam, t.i. tāds, no kura tikt vaļā pirmām kārtām -labiekārtots vienistabnieks jēkabpils augšējā stāvā vai vidusstāva neremontēts dzīvoklis bez centrālās apkures skrīveros.
Apdzīvotās vietas salīdzināt, domāju , nav vērts. jēkabpils ir vairāk kā agresīvu zeku bedre,
skrīveros plašas iespējas kopt dārzus

rinkulis  1   Viennozīmīgi Skrīveri ir švakāks variants. 2023-12-24 00:36

tracer  2 5 teikshu taa..laukos jau smuki viss..bet ja esi darba cilveeks.tad tikai riiga..vai 5km pieriga..parasta aritmeetika..kautvai njemot ogri..darbs riigaa..80 km dienaa..naudaa tas ir 8 eiro degvielaa..pluss divas stundas celjaa mashiinaa..nu nee.paldies..otrkaart dziivojot taadaa eko ciemataa ja nopliist auto esi uz neddelju vismaz iesprostots..pat pieriigas ciemati visi bez transporta..taa modes lieta bija.kad ceela taas buudas kur vien vareeja..nepadomaajot cik erti tas..un tagad par veelu..kredits jaamaksaa.un jaamokaas 2023-12-24 02:55

tracer  2 6 shitie pieriigas ciemati arii kaa geto..kaiminsh no otraa staava luur kaa kaiminjiene pakalju gaisaa dobes ravee😄..veikalu arii nav pie maajas..un briivdienAs vareesi vergot savaa maajaa.apkopjot teritoriju. 2023-12-24 03:03

Dingo  2   Pārdod skrīverus krieviem , kas bijuši armijā, bet jēkabpili vispār ķīniešu daudzbērnu ģimenei. Lai ex kaimiņi pieraksta blociņā , ka nekad nav tik slikti , lai nebūtu sliktāk!
btw, ideja nav jauna, sk. filmas un literatūru, kur perverti ar zemām īres maksām atsijā daiļas nomnieces no liela gribētāju skaita!
Dažreiz ļaudis kādu iznīcina nevis tāpēc , ka tas spitālīgs, bet tāpēc , ka neaizsargāts + bijis kaut kāds neliels palaidējmehānisms. teiksim , jēkabsons ar pirkstiņu parādījis😆
2023-12-24 09:22

fargo  1 1 es varu tikai pierist janimb.
darba tur nav. būs jābraukā uz rīgu.
provincē ir divu tipu darbi - mežistrāde un ap to viss saistītais un celtniecība. viss. nopietni, tas ir viss.
ja vien nav runa par darbiem, kuros strādājot cilvēks stāvēs veikala un domās, kuru sviestu pirkt, par rubli dārgāku vai lētāku.
un dzīvokļi daudzdzīvokļu mājās nav laba investīcija, ja tas ir ilgtermiņā.
ja akurāt gribas ieguldīties.
1. zeme ar mežu;
2. aramzeme;
3. dārgmetāli(akcijas uzņēmumos, kam ir JAU piešķirtas tiesības uz resursu izstrādi, bet ir jāzina ko dara);

viss pārējais zaudē vērtību tādā ātrumā, ka ieguldījumi citur ir kapitāls vējā.
2023-12-24 09:23

Vaukskis  1   Tas, kurš Skrīveros, jo Jēkabpils, lai kāda tā būtu, tomēr, atšķirībā no Skrīveriem, ir vietējās nozīmes centrs ar labāku satiksmes pieejamību! 2023-12-24 09:23

Tessa  1 4 ko var iesākt vienistabas dzīvoklī? Ja, protams, neesi students vai skolnieks. 2023-12-24 09:30

DanaL  1 10 Jauki, cinnij, pašai ar sevi aprunāties (plekste = dingo = cinnija) :) 2023-12-24 09:44

smooth  1 6 08:46
Atbrīvoties no Jēkabpils. Iemeslus visus jau pati uzskaitīji.
Skrīveri tuvāk Rīgai (kad būs tāda vajadzība) vide tur klusāka un skaistāka. Ja skats uz daugavu, - tātad runa par Skrīveru *zemkopības tehnikuma apkaimi*, kas jo īpaši skaistā vietā. Blakus šoseja, autobusu pietura (ja vajag uz Rīgu) viegli aizsniedzama, ja tomēr Skrīveri-Skrīveri, tad tur **labs** dzelzceļa savienojums (pirms Aizkraukles posmā) - ar jaunajiem vilcieniem būs tīra bauda.. : )
Ja aktīvie darba gadi beigušies - pati zini - zemīte pa rokai, ja tomēr vēl jāstrādā, tad atkarīgs, vai ir tāds darbs, ko var darīt attālināti. Ja tā, - tad Skrīveri ir lieliska optimāla lokācija. Par J-pili un kontingentu pati jau visu uzrakstīji..
Dzīvokli S varēsi izremontēt, apkurei ir dažādas alternatīvas, izvērtē, izvēlies piemērotāko. Gudra esi, - gan jau atradīsi pieeju, veidu, kā ar kaimiņiem satikt, lai konfliktos nelīstu iekšā un dzīvot netraucētu..
Neuzrakstīji gan neko par S dzīvokļa platību, bet jebkurā gadījumā -- vienistabas dz J-pilī vienīgais, ko var darīt, ir lēnām sagraut mentālo stāvokli. Skrīveros šajā ziņā **daudz** cerīgāk.
Tu taču pati visu jau zini, tikai gaidi -gribi, lai kāds no malas to pašu Tev jau zināmo Tev no ārpuses atskaņo.. Kam Tev to validāciju no malas?, svarīgi ir, kas tieši Tev pašai dzīvē ir vajadzīgs! Tas kas derēs janisb, rinkulis vai tracer, nav teikts, ka derēs un darīs laimīgu Tevi.
2023-12-24 10:15

smooth      Pardon!, - atvainojos S zemkopības institūtam, ka apsaucu to par tehnikumu..! 2023-12-24 10:21

Bruuklene    2 Augšējā stāvā neieteiktu dzīvokli, arī vērtētāji tos vienmēr vērtē zemāk, plus, ar LV bardaku, ja nu kas notiek ar jumtu, tā uzreiz automātiski ir Tava problēma. Un jādomā arī uz priekšu, ar laikubpakiek grūti uz tiem augšējiem stāviem uznest, kas vajadzīgs un arī pašam uzkāpt.Plus, es personīgi, Jēkabpilī nekad negribētu dzīvot. Nepatīk tā vieta. 2023-12-24 12:12

Dingo  3   Pārdodot visus trīs sanāks mājele skrīveros, bet cik saprotu , taviem vecākiem esi pie dirsas😆
Ļauj, lai apdiršās vecene jēkabpilī. Pasaule plaša.
2023-12-24 16:57

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu