Privatmajas siltinasana

Celtnieki un celtnieces! Jautajums tiks uzdots loti neprofesionali, bet tie, kuri ir profesionalji, sapratiis. Uzklausishu ari latvisko sarkasmu.
Taatad, katraa maajas m2 tiks izurbti 3 caurumi no aarpuses, iebaazta speciala kamera, konstatees tuksumu, tukshumu piepildiis ar putaam. Un, pavisam nesaprotu kas notiks? Maaja, neelpos? Saaks peleet? Saliidzinu to ar kruushu implantiem....par to ilgmuuziibu un ietekmi uz veseliibu nezin neviens. Pasakos ieprieksh par visaam versijaam un padomiem.

joens      Tēmā aprakstītais paņēmiens ir pasens, varbūt vēl no pagājušā gadsimta beigām (leiši braukāja apkārt un pūta putas). Labāk, kā ir tagad (ja tagad nav labi), būs. Citādāk lieka naudas izdošana. 2022-07-05 13:28

daris      Pats esmu redzējis k/ko līdzīgu , bet nekādas putas . Putas ir galīgi garām !!!!!
Konkrēti = koka karkasa māja bija apšūta ar dekoratīvajiem ķieģeļiem. Protams starp tiem gaisa sprauga . Un to spraugu aizpūta (aizpildīja ) ar tādām kā bumbiņām ,kuras iespējams ir gatavotas no tām pašām putām = poliuretāna . Un arī tika izurbti caurumi ik pēc apt. 1m ķieģeļu šuvēs mūra augšpusē - tādā veidā bumbiņām vieglāk pašplūsmā krist(slīdēt lejā)diametrā apt. 15-20 mm un caur tiem pa cauruli arī pūta iekšā ( automobīlī bija kompresors ,bunkurs ar tām bumbiņām un garu ,garā caurule )
2022-07-06 19:45

daris      Laikam jau par vēlu atturēt no putām !!!!! Darbs jau izdarīts ? 2022-07-06 19:46

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu