Virtuves krāns ne tāds kā IKEA un DEPO...

Vai ir Rīgā kāds veikals, kur santehnikas lietas (konkrēti - virtuves izlietnei krāns) būtu nopērkams savādāks kā standarta variants? Internetā arī neizdevās neko ieraudzīt... Piem. Kuršos kādreiz tika redzēts plakans un arī ārpus standarta paliels ... ļoti skaists.

Geisha      Sanistālā pirkām. Bet tas bija pirms 15 gadiem.

edding    1 Visur vieni un tie paši Ķīnas ražojumi. Meklēju sūkni, santehniķis teica, ka nopirkšot pats, jo Citā santehnikā viņam esot laba atlaide. Es ieeju Depo, skatos, tieši tāds pats, tikai par 50% lētāks nekā meistaram ar atlaidi. Zvanu, salīdzinam visus datus, jā, tāds pats. Nopirku, jau kuro gadu darbojas.
Var apskatīties ārzemju saitus, varbūt tur kādi neparastāki.

JurisK  1 1 05:24 - IKEA ir dikti viduvējs standarta variants. Krānus neesmu pircis, bet nesen nopirku pāris skapīšus saimniecības telpai, glīti pec skata, laba cena, bet, kad pierēķināja klāt nepieciešamos dzelžus atvilktnēm, cena gandrīz dubultojās. Un materiāls sliktāks kā Mēbeļu namā uz pusi lētākajiem.

Tinte      Es pasūtīju aliexpresā, nav nekādu sūdzību. Pie mums, tepat slavētajā Komfortā, tāda dizaina krāns maksā ar atlaidi virs 350. Nopirku pa 40.

vilks28      Un cik tu gatava esi par tādu maksāt ¿ Viss kas ir dizaina ir dārgs un tiešām, pirms pērk jāpakonsultējās vismaz bodē ar pārdevēju. Ir pat tādi kā ūdenskritums to gan nevar ielikt kur pagadās .

Kleopatra  1   IKEA=mēsls par vidējām cenām.

av2    3 Protams , IKEA ir meesls,un OPELIS nav massiina - Latvijas uzskatu iipatniibas :))

JurisK    4 Nē, IKEA nav mēsls, tur ir daudz kas interesants. Pagājušā gadā, izņemot tos grīļīgos skapīšus, nopirku arī citas lietas. Tur var atrast daudz laba, tur var apskatīties skandināvu dzīvokļu un telpu iekartošanas tradīcijas, krievu laikos teiktu - samērā mietpilsoniskas. Bet mēs taču tagad arī esam mietpilsoņi, buržuļi, tā teikt!:)

vilx      Re, kažoki otrādi. Kad pie mums vēl nebija IKEA, tad snobiem skaitījās kruta, ja mājās vai birojā bija kaut kas no IKEA. Mēbeļu internetveikali lai pievilktu pircējus, rakstīja pie poļu mēbelēm ķipa tās IKEA.

vilx      Starp citu, priekš IKEA jau krietnu laiku ražo mēbeles arī Latvijā. Kokmateriālus gan nepērk vietējos, tur problēmas ar šķirošanu, apjomiem, cenu, utt., bet gan jau no Skandināvijas to pašu Latvijas priedi vien ved.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu