Lētākais variants vasaras mājiņai.

Esmu tikusi pie zemes pleķa mazdārziņu kooperatīvā, pavasarī gribam uzstādīt nelielu vasaras tipa mājiņu, kur šad tad varētu pārnakšņot. Radušies jautājumi. Kas sanāk lētāk, pirkt kādu jau gatavo mājiņu, ko daudzi piedāvā pat par pāris tūkstošiem, vai mēģināt stutēt pašiem? (Draugam rokas aug no pareizās vietas, bet, verbūt, nav vērts tērēt laiku?) Otrs jautājums, cik saprotu, vasarnīcu kooperatīvos nemaz nav atļauts būvēties. Kā izvairīties no problēmām? Noformēt pagaidu būvi, būvēt tiešām nelielu? Varbūt, kādam ir pieredze?

Peleks  1   tak koka karkasu uzbliežat, būs lēti, labi :) galvenais zem 25kvadrāti un bez slēgtā pamata lai nav papīri jāražo un kukuļi jādod, šinī puvušajā vals´ti tāpat gribēdams neko legāli neizdarīsi 2019-09-03 22:32

Marija_Anna    1 Joks ir tajā, ka pie visiem noteikumem un līgumu parakstīšanas, katrs dara kā grib.
Mūsējā viens uzbūvēja 1,5 stāvīgu riktīgu guļbūvi , nokrāsoja LV karoga krāsā , un neviens viņam nav teicējs. Tāda attieksme. Mazāka izmēra ražojumu arī pilnas ieliņas. Kad uzjautāju koop.priekšsēdētājam - varbūt es ko palaidu garām un ar steigu jāceļ kas nopietnāks, atbilde bija - tas uz viņu pašu risku. Kooperatīvam līgums ar pilsētu uz 12 gadiem. :)
Var uzcelt ļoti simpātisku mājiņu ar terasi , iekļaujoties visos normatīvos. Tiešām , savi 2-3 tūkstoši tur paliks.
2019-09-03 22:53

Pilskungs  1   "kur šad tad varētu pārnakšņot" ... Tāda nieka dēļ nu nav vērts tērēties !
Var uzsliet telti, kādu būdiņu vai nakšņot tuvākajā viesu namā.
2019-09-04 01:15

Edzus1969      ..Telts.. 2019-09-08 04:51

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu