iedzīves, mantas

Ziniet cik kubik metru mantas katram no mums dzīvojošam pilsētās vidēji uz 1 cilvēku ?

Aurora  1 3 patīk minimālisms, autentiskums un lietošanas vērtība. profesija ļauj ielūkoties daudzās mājsaimniecībās austrijā, vācijā un līdz ar to apskatīt idejas mājsaimniecības vadīšanā un pārņemt noderīgo.
par tēmu-pieķerties lietām ir stulbi. vajag organizēt dzīvi tā, ka kontā + bilance, kas ļauj nopirkt lietas no jauna. no otras puses-kā tur bībelē bija teikts "izšķērdīgs ar savu mantu un kārs uz svešu" iet roku rokā jēdzieni D))

Felde  1 1 22.14 es ari laukos,un saprotu,cik daudz dazziem vajag! :) Man dziivi vel senciisi-ari teevam daudz vajag... :)Taisi vala visus skkunus,galdniecibas,citas piebuves-talak par ieejas durvim netiek,jo tik daudz hlamu,kas reiz noderees.... Vienigi,ja tiesam ko ievajagas-neko jau neatrod! Mammitei taapat-vel atradisies 30 gadigi meeteli...tas nekas,ka kode iemetusies.... un tie gultasvelu komplekti-puspeleeki,bet loooti daudz.... jo redz-noderes! Kur vel steriem zzurnalu-Kolhoznica,,,Komsomolka

anis    2 Minimālisms cēlies no askētisma- nekā lieka. Ne pirkt,ne lietot. Un to ko lieto,izmantot līdz galam- līdz driskām... Modernais patērētāju minimālisms vairumam ir izrādīšanās līdz jauna stila modei...kad šito metīs ārā,lai iekārtotos jaunā stila prasībās.
Šitā pasaule tūlīt būs pavisam pieķēzīta-ņemsim jaunu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu