Spice akā?

Ir kāds saskāries ar šādu variantu?

rihtigais      Ar spici akā ir jābūt uzmanīgam, jo var iznākt tā, ka pazudīs pat tas ūdens, kas ir

rokons      Dziļurbumiem nav nekāda vaina, tad jau Mangaļi uc ūdeņi būtu sen zudis jēdziens.
Saldūdens linzas ir ar dažādu spiedienu, tās savu resursu papildina. Jo lielāks spiebiens, jo lielāka pieplūde

AivarsN  1 2 Lai Mangaļu,vai citu dziļurbumu ūdeni dabūtu iekšā,to pamatīgi attīra un vēl uzgāzē. Kad man ar aku bija problēmas,nodegustēju gandrīz visus tā saucamos dzeramos ūdeņus. Nu nevar viņi to nepatīkamo piegaršu pilnībā dabūt nost. Arī akās ūdens pēc garšas atšķiras,taču parasti tas vienmēr ir garšīgs gan tīrā veidā,gan kafijai. Dziļurbuma ūdenim ir tik daudz to minerālvielu,ka tikai milzīgās slāpēs to var dabūt lejā un kafija arī garšo pretīgi. Kad tādi īsti pilsētnieki atbrauc uz laukiem, viņiem lielākais gardums ir tieši akas ūdens.

rokons    1 Vistīrākais ūdens ir destilētais ūdens, tik garšo gan ne pēc kā.
Dažādu jonu piemaisījumi nosaka ūdens garšu, tāpēc Zaķumuižas atšķiras no Mangaļu vai Everesta.
Katrā akā jau dažādi tie joni, garša arī, bet baktēriju akas ūdenī krietni vairāk kā urbumu ūdenim.
Visu laiku lietoju ūdeni no 20 m un 80 m urbumiem. garša nedaudz atšķiras, jo atšķiras urbumu vietu ģeoloģija. Tiesa abos ir dzelzs piejaukums, bet Latvijā tā ir izcili populāra lieta, kaut 3 dolomīta slāņiem urbies cauri.
Un tieši atdzelžošana ir viena no dzeramo ūdeņu ražotāju rūpēm Latvijā. Iesaku uz Baltezera muzeju aizbraukt, daudz ko var uzzināt

AivarsN      Baktērijas ir visā dzīvajā, arī cilvēka ķermenī to ir ļoti daudz un bez tām mēs nemaz nespētu dzīvot. Tieši tāpēc jau akas ūdeni sauc par dzīvu,jo tas satur mums nepieciešamas baktērijas. Ūdens no dziļurbuma praktiski nesatur baktērijas, tāpat kā jeb kurš veikalā tirgotais. Tāpēc arī tiek uzskatīts par mirušu un dzeršanai nepiemērotu.

rokons      Nav man ziņu, kas uzskata ka dziļurbuma ūdens ir bez baktērijām, un akā ir vajadzīgās baktērijas, bet nevajadzīgo nav. Ja ir kāda zinātniska publikācija vai ,vēl labāk, monogrāfija, ar prieku izlasītu.
Labprāt arī lēmumu, ka dziļurbumu ūdens ir dzeršanai nepiemērots, ievērotu.
Pagaidām dzeru tādu, un esmu pārliecināts, ka noteikti nomiršu. Dēļ ūdens, vai par spīti tam.

AivarsN  1 1 Kas sponsorē zinātniskos pētījumus? Tie,kuriem tas vajadzīgs biznesam. Tātad,par pētījumiem patērētāju interesēs variet nesapņot. Kurš tad vairs lietos veselībai kaitīgo pārtiku,zobu pastas,medikamentus,ja oficiāli tiks pierādīts tas kaitējums,ko tie nodara veselībai? Vai cilvēki būs gatavi maksāt tādu cenu par elektrību, degvielu,ja atklātībā nonāks tehnoloģijas elektroenerģijas iegūšanai praktiski par velti un neierobežotā daudzumā,vai ūdens izmantošanai kā degviela? Cilvēkus tak nevarēs sadzīt pilsētās utilizācijai,ja tiks atklāti visi kaitīgie faktori,kas grauj viņu veselību un pamazām nogalina.

rokons  1   Maza piebilde, PSRS laikos peļņa bija ar nulles vērtību, tomēr nez kāpēc ar milzu izdevumiem cēla visāda elektrostacijas, tā vietā lai tiem maitām kapitālistiem ieriebtu un iegūtu elektrību no zila gaisa?
Ūdens kā degviela - jā var, izmantojot tā komponentes, tomēr enerģija, kas jāpievada, lai skābekļa un ūdeņraža valentās saites pārrautu, ir lielāka, ko var iegūt. Ja nākotnē izdosies kaut ko jaunu izdomāt, būs OK.
Bet par baktērijām viss ir pavisam vienkārši - mikroskopā skaidri var redzēt, kas tai ūdenī peld, kas ne. Un baktēriju iedarbe uz organismu nav jāpēta - to klīniskās situācijas izpēta pašas par sevi - bez finansējuma

AivarsN  1   1917.gadā visā pasaulē notika enerģētikas revolūcija,kad tika aizliegta līdz tam izmantotā atmosfēras elektrība. Ir izgudroti daudzi automobīļi,kuri kā degvielu izmanto tikai ūdeni. Taču visi izgudrotāji pēkšņi gājuši bojā,bet firmas likvidējās. PSRS tāpat bija Pasaules valdības kontrolē un nevienu progresīvu izgudrojumu neatļāva ieviest,lai gan tādu bija ļoti daudz,pat vairāk kā kapitālistiem. Tā saucamā zinātne arī tiek turēta stingrā kontrolē,tās attīstības virzieni ierobežoti ar feikiem likumiem un teorijām. Kāpēc aizliedza ēteru,kā visa pirmelementiem un tā pētīšanu? Interesanti,pa kurieni tad izplatās radio viļņi? Tieši tāpēc jau kastrētā zinātne nespēj ticami izskaidrot ne elektrību,ne gravitāciju. Nav tāda vakuma,visu telpu piepilda ēters. Vēl 70jos Padomju zinātnieki atklāja tā dabu,piemērotus uztvērējus enerģijas ieguvei. Bet tikko viņi par to paziņoja,tā projektu momentā slēdza.

rokons    1 Elektrostatika un elektrodinamika ir izskaidrot pavisam sen, eksperimentāli pierādīta elektromagnētisma būtība gan praktiski, gan teorētiski´
Gan ētera, gan flogistona eksistenci nav izdevies pierādīt pat vissarežģītākajos eksperimentos, kaut par to runā gadu simtiem.
Bet bez pierādījuma var apgalvot, ka nez vai Uncle Joe zināja, ka viņa valsti kontrolē kāds cits, nevis viņš

AivarsN      Tieši par to jau es runāju,ka izskaidrot mēģina visu,bet tikai tām teorijām nav pamatojuma. Kurš gan šodien vēl nezina,kas patiesībā vada šo pasauli? Valstu valdības ir tikai viņu izsūtāmie zēni,menedžeri. Kam pieder pasaules nauda un pat tiesības to drukāt,tam arī pieder vara pasaulē.

rokons      Fizikā viss ir skaidrs, ja eksperimentāli teoriju nevar pierādīt, to noraida.
Ja par pasaules naudu domāts ir USD, tad tas ir spēkā tikai no 20.gs 50. gadiem, kad notika atteikšanās no zelta ekvivalentu.
Pastāv iespēja, ka tuvākajās desmigadēs situācija atkal var mainīties.
Un attiecībā uz pasaules valdīšanu varu teikt droši - es ne vakar, ne šodien nezinu. :D

AivarsN      Tāpēc jau elektrību neviens vairs nemēģina izskaidrot. Tikai kāpēc piemēram Darvina teorija nav atmesta,ja tai nav pat pamatojuma,kur nu vēl pierādījumu? Ja vien neskaita tos viltojumus. Ar gravitāciju arī neiet tik gludi. Pat magnēta darbība realitātē atšķiras no oficiālās teorijas. Lielākā daļa zinātnes balstīta uz nepierādāmām teorijām. Kur tad vēl vēsturnieku smieklīgie centieni izskaidrot neērtos artefaktus un pat par daudziem metriem zemē iegrimušās celtnes gandrīz visā mūsu kontinentā.
Globālā mafija pārvalda pasauli,bet valstis ir izveidotas tikai viņu biznesa interesēs. Nav grūti sameklēt viņu uzvārdus un ietekmes zonas. Tāpat viņu slēgtie klubi, organizācijas arī vairs nav nekāds noslēpums. Jā,Baruhs ar saviem rūķiem tikko uztaisīja finanšu revolūciju,zeltam atjaunojot tā agrāko statusu. Un kura valsts ir gatava tam iebilst? Nevienas valsts vadītājs nedrīkst iebilst pasaules īstajiem saimniekiem,ja grib saglabāt savu dzīvību. Tikai ebreju mafija nosaka,kura valsts ar kuru karos,kurā jātaisa revolūcija,bet kurā jānomaina valdība pret liberālāku un viņiem paklausīgāku. Tajā ziņā mēs varam dzīvot mierīgi. Mūsu valdība lielajiem saimniekiem ir viena no pakalpīgākajām. Pareizāk gan laikam būtu teikt,ka mūsu koloniju pārvalda globālās mafijas labi sagatavoti un uzticami pārvaldnieki.

rokons      Zeltam nav atgriezts tā statuss, vienkārši tā loma banku rezervju noteikšanā pacelta uz augšu, kas arī ir loģiski, jo tā likviditāte pierādās ar statistiku.
Par pasaules židu mafiju gadu desmitiem vai simtiem raksta visur, bet nedz Josifs nedz Ādolfs par to nelikās ne zinis. Kimam ar par to nospļauties - grib un šauj raķetes kaut apsolījis tā nedarīt.
Kas attiecas uz lauku parādībām, nekas nezināms vai negaidīts tas nav. Viss pat aprēķināms relatīvi vienkārši, tātad teorija praksē apliecinās, ko vēl vairāk?
Lenca likums ar pagaidām perfekti strādā, tāpēc nekas vairāk par elektrību nav jāskaidro. Viss notiek kā paredzēts

AivarsN  1   Hitleru pati ebreju mafija sponsorēja,bet Staļinam vienīgajam izdevās izraut varu no globālās mafijas rokām,kopš tā iefiltrēja viltus Pēteri 1. Vai tiešām domā,ka Ķīnas uzplaukums notiek bez mafijas svētības? Ar Einšteina relativitātes teoriju tika uzlikts aizliegums brīvās enerģijas ieguvei un izmantošanai,pārejot uz naftas un dārgas elektrības ieguvi. Tā parazītiem izdevās saglabāt un pastiprināt kontroli pār vispasauli. Senāk cilvēki ne tikai saprata ētera matearilizācijas principus,bet pat prata tos vadīt. Mākoņi,ledus lavīnas,derīgie izrakteņi. Ir neskaitāmi uzskatāmie piemēri ētera matearilizācijai. Kādus tik murgus oficiālā zinātne neizdomā,lai to visu kaut kā iekļautu savu viltus teoriju un likumu rāmjos. Taču cik tad ilgi var noslēpt acīm redzamo,ja pat mobilie telefoni spēj uzņemt pietiekami labas kvalitātes video. Pēc visa spriežot,žīdu centieni iznīcināt saldūdens krājumus,ir kārtējais mēģinājums dabas produktu,kurš visiem pieejams par velti, padarīt par dārgu tirgus preci,lai vēl vairāk nostiprinātu savu varu pār pasauli. Ja tagad karo dēļ naftas,tad drīz karos dēļ ūdens. Ķīnieši ir paklausīgi vergi un strādā kā roboti par smieklīgu samaksu. Ļoti iespējams,ka lielie vergturi nolēmuši baltās rases vergus nomainīt ar dzeltenajiem. Tāpēc tiek realizēta Eiropas iznīcināšanas programma,degradējot sabiedrību līdz primitīvu dzīvnieku līmenim un tad sarīdot ar musulmaņiem,kuru masas turpina ieplūst Eiropā. Kad viens otru iznīcinās,ķīnieši varēs pārņemt Eiropu bez piepūles. Ķīnā jau sen dzīvo ļoti daudz ebreju un viņi arī vada šo valsti, tāpat kā citas. Ebrejiem nav ne noteiktas rases,ne tautības. Viņu atzari ir arī dzeltenajā un pat melnajā rasē. Taču viņi sevi uzskata par sātana izredzēto tautu,kuras uzdevums ir valdīt pār šo pasauli,bet citas tautas ir līdzvērtīgas lopiem un tā pret tām arī jāizturas. Tā māca viņu reliģija un neviens pat nedrīkst iebilst.

rokons    1 Katrs var ticēt kam grib. realitāte ir tāda kāda ir.
Saldūdens ir okeānu iztvaices vai izsaluma produkts, tā esamība ir diezgan liels ieguvums zemēm, kur tas viegli pieejams, piem. Latvijā.
Ir daudzas attīstītas valstis, kur saldūdens ir limitēts lietošanā, vai ari ir tā ieguve ir diezgan dārga.
Tam ar viskautkādu pasaules valdīšanu nekāda sakara.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu