Kadas domas?

Kada perspektiva pec jusu domam ir "virs uz stundu"? Tas ir kada reali butu vajadziba pec viriesa rokas visa veidu mazos remonta darbos, palidzibu visa veida darbos?

mezmalis  1   Vīru uz stundu var izsaukt ,ja pieliekamais jāiztukšo!

Trakmens      "Vīrs uz stundu" ir jau kādu laiku redzēts sludinājumos. neziu vai izdomāja šie vai citi: http://www.tomtex.lv/lv/meistars-dienai-pakalpojumi/v%C4%ABrs-uz-stundu

SpoguliitisTM      To 22:08. Tas ir sens apziimeejums.

Selfconfident  3   Mārketings nav tikai reklamēšanās, bet arī mērķauditorijas un konkurentu apzināšana, ja kas. Un šeit veikt aptauju mērķauditorijas noteikšanai ir tāpat kā mazā piemājas dīķītī trenēties pārpeldēt Lamanša jūras šaurumu. Es šo nerakstu, lai kādu apvainotu. Ne jau starp teorētiķiem meklēt atbildes praktiķiem... Labāk sāc ar feisbuku vai to pašu SS un redzēsi reālo situāciju.

kosrem      Esmu tieši specializējies šajā jomā. Klienti, tie paši vecie, kam kādreiz esi ko darījis godprātīgi, kvalitatīvi un ne pārāk dārgi. Tie savukārt iesaka citiem. Rezultātā cilvēki gaida rindas kārtību. Citus nesauc jo zina, ka godprātīgs meistars. Mūsdienās tādi ir retums.

kosrem      Par brīvu var palīdzēt seksa jomā, ja jau reiz vīrs uz stundu. Abi gūst baudu. Bet visā pārējā ir jāmaksā, jo skrūvītes par brīvu nedodas, tās jāpērk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu