Istaba - gulta

Situācija- mazā dzīvoklītī ir mazītiņa istabiņa ar logu, kaut kas līdzīgs par istabu pārtaisītam kambarim, normālas mēbeles tur īsti iekšā neiet, tāpēc ir doma pa pilnīgi visu istabu ielikt vienkārši lielu matraci un iekārtot tā, lai pa nakti tur var gulēt, bet pa dienu sēdēt spilvenos, bet ja ciemos atnāktu kāda draudzene, tad varētu sēdēt un pļāpāt tādā kā austrumnieku stilā, sēžot spilvenos. Kāda jums liktos šāda ideja? Viedokļi? Komentāri? Varbūt kādam jau tā ir?

Lill_Mill      Mierīgi, ja ir labs putekļsūcējs.

Cemodans      Es redzēju ka Ķīnā gasterbaiteri lielās plastmasas caurulēs dzīvo, pa durvīm iekšā tās caurules nedabūsi, bet arī lētāk būtu tādus plauktus no dēļiem sanaglot varbūt. Matraci uz grīdas var ja tajā istabā tikai guļ.

Letija      Man patīk šī doma - istaba kā gulta (un nevis kaut kas transformējams ikdienā). Pretējā gadījumā tas pārvērstos par mazu kambarīti, kuru ir bijusi doma pārvērst par istabu, taču neveiksmīgi (no izskata viedokļa, jo par mazu taču normālai istabai ar mēbelēm).
Manuprāt, nepieciešams ir nelikt matraci blīvi uz grīdas seguma, bet nedaudz paaugstināti, kaut 5-10 cm, lai būtu gaisa cirkulācija.

Marija_Anna    1 Tu neminēji kambarīša izmērus, loga augstumu no grīdas, platumu, palodzes platumu, durvju atrašanās vietu un vēršanās virzienu. Kā arī to, ar ko apšūta siena - reģipsis vai monolīta siena. Cik augsti griesti. No tā visa atkarīgs, ko var ievietot, kā sakārtot un ko izdomāt. Arī esmu par matraci uz kājām vai podesta, kur apakšā var salikt mantas, palodzi var pielāgot galdiņam, lampas vietā stāvlampu stūrī, spoguli pie sienas, lai vizuāli ir plašāk. Pie sienām seklus plauktiņus sīkumiem.

Karmensita      citur gultu nevari ierīkot?
šeit varētu paklāju ar spilveniem draudzenēm un jogu vai citu vingrošanu bez draudzenēm

Mollija17    4 Vīrs no mājas izmeta?

nazis      Gribēji tikai padomu, bet te uzreiz gatavi Tavu dzīvokli pārkārtot, pārbūvēt, pamācīt Tevi, kur un kā gulēt, un vēl apvainojas, ka Tu nepiekrīti viņu labajiem nodomiem.

ketija64    1 Var pa dienu matraci pielikt pie sienas,bet uz nakti nolaist.(jābūt normālam stiprinājumam un jāpadomā lai tā puse kas ar skatu ir skaista) Var sedēt ar draudzenēm virtuvē vai ielikt istabā saliekamās mēbeles ,kuras pa nakti saloka un noliek pie malas.

Bazhix      Liec šūpuļtīklu vai vairākus - tādus, kur var gulēt, kur sēdēt... :) Griestos var sadzīt vairākus āķus, lai iekārtojumu var mainīt pēc noskaņojuma :)

kosrem    1 Vai tikk nav daugavpils ielā, tur dzirdēju par tādu istabiņu.

anis  1   Pliks matracis uz grīdas-"puķu bērnu" greznākā mēbele! Varu ieteikt iekārto variantu-kā guļamtīklu,ap telpas augstuma vidu. Matracī guļ,uz grīdas "tusē". Vēl ir variants-dienā izmantot to kā durvis!? Miegā jau durvis nevajag! Logs brīvs un sienas arī...

Tinte      Istaba - gulta foto Aivara piedāvātais variants vispieņemamākais.
Te vēl līdzīgs:

Tinte      Istaba - gulta foto Un salaistā veidā:

antikrize      Riebekle- tā Londonā daudzi dzīvo, boxroom. Latvijā arī tik traki?

Luusila    1 Manā bērnības dzīvoklī Rīgā bija tāds kambaris aiz virtuves, kas pirmsākumos bijis domāts kā kalpones istabiņa. Tā arī saucās- meitas istaba. Tur bija ieliekama maza kušetīte, un kājgalā neliels plauktiņš. Apkārt kušetei apiet nevarēja. Ja tur apsēdās cilvēks ar garākām kājām, tad ceļi dūrās durvīs. Galu galā mēs to izmantojām kā pieliekamo. Izmērs- 1,2mx2,3m.

av2    2 Jaa , nonnem no divaan gultas ( graamatas ) nost tos matrachus , abus, kas lokaas pa vidu, nomet uz griidas. Vareesi, da kaut vai tiirot, pacelt uz augssu vienu, vai otru . Un arii iebiidiit tajaa kambarii buus vieglaak.

villain      Kur problēma? Pērc matraci un rullē uz grīdas. Otru biezāku,ne tik lielu,gulēšanai. :)

raudinja      virietis,, ;D VIŅŠ KAD IES PROM,,SKATIES KA NEPAŅEM TO PAŠU MATRACI,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu