LED spuldzes pie izslēgtas elektrības mirgo; pie ieslēgtas - nedaudz ´´sīc´´

Ielikta LED spuldze. Ieslēdzot gaismu - pie griestiem ´´dzirdama skaņa - tāda kā neliela sīkšana´´. Tā ir norma, ar kuru jāsadzīvo? Vai tā tam nevajadzētu būt? Izslēgtā veidā, ne visu laiku, bet vienā momentā manīts, ka spuldze sāk mirgot... kādas 3 reizes ar ļoti spilgtu gaismu ... ar kādu 7-10 sek intervālu.... . Kas tam varētu būt par iemeslu? Jāsecina, ka jāpavēro būs ilgāk, kuros momentos tas notiek... Novērots, ka tā mirgošana saskanēja ar brīdi, kad kaimiņi mūziku klausījās un basi dārdēja :) Smieklīgi, bet fakts... vai tas ar to varētu būt saistīts?
Cik liela varbūtība, ka tas var būt saistīts ar slēdzi, kuram ir tā lampiņa - indikators (lai tumsā nenolauž kājas:) )?
Vai varbūt pašu vadu kapacitāte vainīga (vadi paši vai vadu instalācijas izbūve..)?
Kāds būtu risinājums?
Nopirktas tika 2 ..viena kas ir 8W, bet viena tāda likās, ka būs par vāju, tāpēc lampā tika ievietota tā otra... tu varēja būt kādi 11-15 W, neatceros.. kas atbilst 90-100 vatiem...
Vai varbūt iegādāta nekvalitatīva pati spuldze?

valdisliepa    1 Pirms spuldzes starp L un N jāieslēdz kondensators 0.1-0.47 mF (630V). Slēdzis nav jāmaina.

usinjsh      Neesmu pārliecināts vai tas tas kondensators palīdzēs. Ja nu paildzinās mirgošanas laiku. Tam noteikti paralēli vajadzētu kādu pretestību. No kā gan tas slēdzis ar gaismiņu barojas. Tas to dara caur led lampiņu. Tā uzkrāj caur laisto enerģiju un nomirgo.
Varianti varētu būt sekojoši. 1. nokniebt to gāzizlādes lampiņu no slēdža. 2. tā vietā ievietot tur led lampiņu kas jau uztaisīta uz 220v. 3. paralēli led lampiņai ielikt pretestību. Cik lielu, jārēķina. Var mēģināt kādus 3 megaomus, vai arī izdomāt kādu citu patērētāju.

typhoo      Paliidz, paliidz. paarbaudiits.

usinjsh      Ja baidījies ka tur kāds zirneklītis ielīdīs tai tukšā slēdža lampiņas caurumā, tad varēji jau nemaz to lampiņu neraut laukā, bet vnk atvienot kaut vienu vadu. Parasti tie ir vai nu pieskrūvēti, vai arī viegli izraujami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu