Adventes vainags

Ko domājat par šādu dekoru? Vai jums tas jau rotā mājas? Ja jā-vai gatavojāt paši?

Pillerina (2017-12-05 16:44)      Man vainaga vietā mākslīgās skuju virtenes ēkas ārpusē virs logu rāmjiem un durvīm. Izrotā ar "sniedziņiem", "lietiņiem", eņģelīšiem un bumbuļiem (arī vainagu izskatā). Gan pašiem, gan zīlītēm un zvirbuļiem prieks (tiem barotava pakārta blakus logiem).

Raivis_1977 (2017-12-05 17:04)    1 Labi, ka mums vēl tādas tradīcijas ir! ...
Un, izsenis visas tradīcijas kas vien ir, domājams, ka arī saistās ar garu vai to veļu pasauli.
Un, ja mēs godināsim savas tradīcijas, kuras mums tā jau ir it kā maz ...
Tad domāju, ka arī mūs veiksme nepametīs!
Tikai jābūt pašiem labiem, un tad jau lietas sakārtosies! =)
Paraugieties, cik vispār ķīnieiešiem to seno tradīciju ir! ..., Gandrīz vai katru trešo dienu viņi tur kaut ko svin ... ! Un katrai tradīcijai ir savs rituāls, un sava pieeja ...
Dzīve ir kā balti svētki, par to, ka dzīvojam, un tā ir jācildina! - Tāpat kā pašu to visu vareno Kungu, domāju, kas ir ar mums, tāpat kā ar jebkuru tautu!
No rīta uz baltām ērģelēm, baltu klusumu spēlē, ar baltu sniegu apsnidzis rīts!
Priecīgus Jums ziemassvētkus!! ...

gertrude (2017-12-05 17:47)      man ir tamborēti, viens darbā, otrs mājās. atliek tikai izvilkt no lādes, nopurināt un ieķibināt sveci.

Marija_Anna (2017-12-05 19:00)    1 Ir pirmais variants Pirmajai Adventei - vāze ar melnās priedes čiekuriem riņķī un vidū iesēdinātu kanēļa sveci . No nākošās nedēļas būs abstrakts dabīgā koka adventes vainags ar svecēm un dekorējumu. Protams , ar zaļumiem. Laba cilvēka taisīts.
Kad nāks vēl tuvāk Ziemassvētki, būs papildus dekorējums pa visu māju.
Lai omulīgi un gaiši.

AivarsN (2017-12-05 19:32)    1 Man pie iebraucamā ceļa aug liela,kupla egle. Apakšējie zari noliecas līdz pašai zemei. Šogad vēl piedevām,tajos ir čiekuri,kuri dod papildus svaru. Saulainā vietā augošām eglēm,čiekuri uz visiem zariem,ir normāla parādība.

N4Y (2017-12-05 20:27)      Viss šogad salikts un sarotāts pa vīna glāzēm .

Dominika (2017-12-06 02:10)      Šogad minimālisma stilā. Vēl taps.
Śādas lietas rada svētku sajūtu, labās domas, kas mums ikdienas steigā šad tad pietrūkst.

minnijai (2017-12-06 05:51)      Rondij
Tā jau ir. Drošības un satbilitates sajūta (miers) rodas no atbilstošas apkārtējas vides un apstākļiem.

Tos, kuriem vienalga, kur atrasties, un kur paši, tur mājas- dēvēju par klaidoņiem

Gaidai (2018-01-09 09:50)  1   Adventes vainagam gan nav nekāda sakara ar reliģiju, mēs to tur gribam pielikt klāt. Adventes vainags simbolizē saulgriežus un tiek darināts par godu saulei. Jā, citi sacīs - gaidām bērniņa piedzimšanu, jautājums tikai kāda bērniņa. Ja papētām Bībeli, tad sanāk ka Kristus ir dzimis rudenī, bet nekad ziemā, decembrī. bet šai laikā ir dzimis Tamuss - saules dievs.

Drole (2018-01-09 10:06)      Practices associated with Advent include keeping an Advent calendar, lighting an Advent wreath, praying an Advent daily devotional,[5] lighting a Christingle,[6] as well as other ways of preparing for Christmas, such as setting up Christmas decorations,[7][8][9] a custom that is sometimes done liturgically through a hanging of the greens ceremony.[5][10]

The equivalent of Advent in Eastern Christianity is called the Nativity Fast, but it differs in length and observances, and does not begin the liturgical church year as it does in the West. The Eastern Nativity Fast does not use the equivalent parousia in its preparatory services.

https://en.wikipedia.org/wiki/Advent

Gaidai (2018-01-09 10:26)  1   Drole/ Jā, tur tā stāv uzrakstīts. Vēsture parāda ko citu. Un daudzos jautājumos. Arī karā gāja ar "God mit uns". Dievs viņus sūtīja nogalināt? Kurš dievs? Rodas daudz jautājumu, vai ne.... ( ja vien gribas iedziļināties, uzzināt)...:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu