1-istabas dzīvokļa remonta cena.

Istaba 17 m2, vajag nomainīt tapetes, griestus, durvis nokrāsot, vannas istaba+VC, griesti, flīzes, apmēram 2,5 m2, virtuve-griesti, tapetes, durvis nokrāsot.
Griesti ar ūd. emulsiju jānokrāso, durvis ar eļļas krāsu.
Ja kādam pieredze, cik ilgā laikā to 1 meistars izdara, cik tas apmēram maksā/ tikai darbs/
Dzīvoklis nav mans, tādēļ uzbraucienos velti laiku netērējiet.

multi    1 Es gan nesauktu, nekādus mistiskus 500€ par materiāliem un darbu. Meistars nevar atļauties vaļības un taisīt ķep ļep, jeb remontu bez gruntīm, virsmas sagatavošanas u.c Bet priekšdarbi un sīkumi labi patukšo budžetu.

sieviete_1968      Bail pat lasīt,mums drīz divstāvu mājai kapitālais remonts sāksies.

joens  1 1 500? Jokdari, tādu summu celtniecībā nemaz nav. Reāli nosauktie darbi ar normāliem materiāliem un ne savu darbu varbūt 5k iekļausies (ja viss dzīvoklis), kaut drīzāk jābūt gataviem, ka nepietiks.

Naši ļuģi na taksi v buločnuju ņe jedud ... tas tiem, kas sapņo.

animato    3 2017-07-02 20:57
Mans meistars atbrauca ar milzu Boš koferiem, bet izrādījās ka nav ne kalta, ne zāģīša, ne āmura, ne skavotāja,ne el. zāģīša, ne līmes maisītāja, koroče pilnīgi nekā, ko vajadzēja, pat fleksis izrādījās izjucis un vedu detaļas meklēt. Un par to, ko darīt arī visu laiku pa telefonu konsultējās. Un izrādās, ka arī par algu esot ieteikuši prasīt 600. 400 esmu samaksājusi, tagad arī konsultēšos, cik maksāt.

animato      15:05
Joens, Tur taču jautājumā teikts- darba izmaksa, ne materiāli.
Bet ja par materiāliem-Nu cik var maksāt 8-9 ruļļi tapešu+ 1-2 paciņas tapešu līme,+ 4 kg ūdens emulsijas. 2,5 m2 flīzes+maiss flīžu līmes+2 kg šuvotājs+mazais spainītis tīfgrunts+hidroizolācija, 1,5 l eļļas krāsa durvīm. Kā te var tūkstošus salasīt?
Manai tantei Jēkabpilī šādu dzīvokli izremontēja par 200 eiro./darbs/. Rīgā protams meistari krutāki, tādēļ gan jau būs vairāk.

annija005      To taču var izdarīt katrs pats...arī flīzēt.

neiet    1 Pats nevar. Manai omei par 400 izremontēja 1 istabas dzīvokli, tai skaitā izflīzēja visu vannas istabu, nomainīja tualetē santehniku, tapetes, linoleju ieklāja, un tā tālāk.
Ja par 600 remontē duškabīni, tad varbūt tur kaut ko apzeltīja, krānu vai kādu sienu?:)

Deruk  1 1 Domāju- nedēļa, ja neatklāsies papildus apstākļi. cena ap 500

annija005      Nevar ...ja negrib vai abas rokas kreisās.

olita112    1 Man , šķiet, ka nupat sāk pienākt laiks, kad tapetes kļūst neaktuālas. Labāk sienas nokrāsot sev patīkamā tonī. Daudz praktiskāk. Bet tā jau gaumes lieta.... 2018-05-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu