Problēmsituācija ar griestu starppaneļu salaiduma vietām...

Problēmsituācija ar griestu starppaneļu salaiduma vietām...Gribētos atrast kvalitatīvu meistaru, kurš uzņemtos sekojošu darbīdu (runa iet par Hrušķova laika ķieģeļu ēkas 5 stāva griestiem ar kopējo platību 17,5m2). Runa ies par starppaneļu salaiduma vietu akurātu aizdari.
Tātad, vēlos, lai meistars tās (kopā trīs gab. starppaneļu salaiduma vietas, kur katras garums 5m) starppaneļu salaiduma vietas:

1. vietām ar fleksi nedaudz paplašina (lai var vieglāk aizpildīt starppaneļu spraugas dziļuma apm. 3cm)
2. noslīpē ar smilšpapīru no katras starppaneļu spraugas pa labu un kreisi kādus 7 - 10 cm (jo tiks līmēts arī sieta celiņš, platumā apm. 10 - 15 cm)
3. un, visbeidzot, aizpilda vispirms ar grunti tās starppaneļu salaiduma vietas
4. pēc tam špaheļmassu, tā, lai spraugās tā tiek iekšā apm 3cm dziļumā

Tatad, pa visiem griestiem kopā ir trīs šīs starppaneļu salaiduma vietas, katra garumā 5cm.

Saprotu, ka "čakarēšanās" ap tām starppaneļu salaiduma vietām tīri pieklājīga.
Vai cena 300 eur būtu ok?

p.s. pievienošu fotto, bet dzīvē, protams, labak saprotams...

Jaukinejaukais  1 2 Droši vien kāds gudrinieks šo griestu labošanas veidu ieteicis, ne? Jeb pati izdomāji?
5. stāvā paneļi pakļauti visiem iespējamiem deformāciju izraisošiem faktoriem- temperatūra, saule, vējš, sniegs...
Aizpildīt spraugas ar neelastīgu materiālu- neprāts.
Šuves iztīrīt, samitrināt, ar putām aizpūst. Lieko nogriež un tālāk tradicionālā plaisu apdares tehnoloģija. Var līmēt tapeti virsū, plaisas nebūs redzamas. Tapetes visdažādākās, sākot no krāsotāju(piesūcās ar krāsu un nav redzamas), divslāņu, krāsojamās, gludās, ar faktūru....
Lai veicas!

laurupuucis      Problēmsituācija ar griestu starppaneļu salaiduma vietām... foto Starp paneļiem drīz atkal būs plaisas- fizika. Piešaut rīģipsi - cik jāliek dībeļu lai tas labi turētos? Un cik izturīgs būs panelis pēc kādu 100 dībeļu iešaušanas? Ja negribi zaudēt 5cm, iesaku apskatīties viduslaiku piļu griestus. Dažādu formu, izmēru dekoratīvas sijas, kuras veido ornamentu un nosedz savienojumu vietas.

vermuts36      Piekrītu Rinkuļa ieteikumam!!! Padomju laikā būvētām mājām, dabūt ideālu....
Es pa 300 Eur, neņemtos šito ķezu..., labāk reģipsi virsū, vai piekaramos griztus, būtu līdzens un perfekts!!!

maikls86      Varat špaktelet ar daudziem matrialiem,bet tas nedod garantiju,ka tas vis var saplīst,pec nedeļas,vai gada,bet plaisa bus un vēl vis tas uz galvas var uzkrist! Tapec es parasti lieku reģibsi,zaude 5cm no zemak punkt

Edgars37  2   ...ari regipsi liekot naksies vien aizsuvot tos caurumus starp panelu salaidumiem, ta ka, pec butibas, cik gars, tik plats....plus, ja nebus regipsa, vienkarsi vares skirbas no jauna piespaktelet, a ja virsu bus regipsis, aukstais gaiss un mitrums, pec skirbu atkalatversanas, tiks tam klat no otras puses, jo plevi jau diez vai liks...nu ta.

av2      da kurss tos griestus tik baigi peeta. Esmu, nu taadus visaadu slaannu giestus smuki vienkaarssi uz fikso piesspakteleejis, un nokraasolis, atstaajos vissu, kas tur bija. Ir vienkarssi forssi, retro stilaa, un ir , ka kaadreiz cilveeki domaa, ka speciaali dekoratiivie defekti sataisiiti , kaa taas sienas, kas ir nodrupussi kkieggelli nioakoti vienkaarssi ...;)
Par iistaam cenaam nezinaassu, tomeer pie LV darbaspeeka izcenojumiem, taa cena ir 2x paarspiileeta.

Līdzīgi jautājumi
Gridas remonts Hruscova laika maja (12 atbildes)Maju projekti interneta (4 atbildes)Ka leti sakopt griestus? (21 atbildes)Koka logi Hroscova laika maja (12 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu