Vai var aizpūst/aizšpaktelēt kārstā ūdens trubas mikrosūci?

Kaut kas vannas istabas dvieļu žāvētājā ir sarūsējis un nu nedaudz sūcas ūdens, diennaktī nepilna glāze. Vai var to sūci kaut kā aizpūst ar krāsu no baloniņa, vai varbūt ir speciālas krāsas vai javas vai putas priekš tā?

Negribas mainīt visu trubu, jo vītnes jau droši vien arī ir sarūsējušas, nevarēs atskrūvēt un tad var sanākties visai sistēmai ķerties klāt. Pat nezinu, ko tur var darīt. Varbūt, ja vītnes ir sarūsējušas, tad visu var vienkārši nozāģēt un ar kaut kādām plastmasām kaut ko izdarīt. Viss stāvējis kopš Padomju laikiem...

joens    1 Caur dvieļu žāvētāju padomjlaika sistēmā cirkulē(!) karstais ūdens (pat tad, kad nav karsts). Attiecīgi dzīvokļa robežās to aizgriezt nav iespējams, jātek lejā uz siltummezglu, bet tur santehniķa valstība. Nogriezts tiks visai mājai/sekcijai un ne tikai dvieļu žāvētājs, bet arī pa krānu tekošais. Tātad fiksi jāmaina cauruli, vai nu jāorganizē pašam vai jāpiespiež apsaimniekotāju kustēties.

Žņaugs ir risinājums, iespējams, pat uz dažiem gadiem, bet problēma no tā nemazinās. Ceru, ka apdrošināšana pret kaimiņu nopludināšanu ir jau pasen iepirkta.

kontrol_skupsts      Man reiz ta bija,fiksi sarunaju vecus no Rigas udens,un puikini stundas laika salodeja ,sametinaja,sasmirdinaja dzivokli....pakera 20.eiro....un nekadu problemu.

Hmmmm    2 Ja esi tik bezatbildīgs vai skops un meklē ielāpus uz vēsturiskām caurulēm, esi vismaz normāls kaimiņš un pabrīdini apakšējos dzīvokļus, ka būtu vērts apdrošināt savus īpašumus, jo paši saprotat, ka ēka sena, visādi var gadīties!
Priecē, ka vismaz Rīgas Siltumu painformēji. Citādi, apbēdināšu, ka Padomju laiki sen ir garām un haļava sen beigusies. Dvieļu žāvētājs ir Tavs īpašums, ne Rīgas siltuma, vari protams turēt īkšķus, ka kāds ir slikti nokomunicējis, rēķinu Tev nepiestādīs un novilks no kopējā kopīpašnieku uzkrājuma, bet brīdī kad tecēs jumts, kopīpašniekiem nebūs uzkrājuma, jo neesi vienīgais šādas dabas haļavšiks, kas savas problēmas nogrūž uz citiem! :)

Hmmmm    2 Visādi citādi, šādos gadījumos par avārijas situāciju ir jainformē ēkas apsaimniekotājs ar kuru Tev līgums noslēgts, nevis "Rīgas Siltums", lai nebrīnītos, ka nākamreiz atšuj, jo Jums nav nekādu savstarpējo līgumsaistību.....un pats meklētu attaisnojumus, ka kaimiņi nopludināti, esi informējis Oho biedrus, visus sētas kaķus, Rīgas siltums, bet neviens nav palīdzējis.
Cerams, pie gāzes vada mikronoplūdēm dzīvoklī neizdomāsi kautkur gāzes cauruli sametināt salasoties padomus, lai noplūdes novērstu!

janka415      Ja tiesi gar trubu ir suce tad var uzlikt specialu znaugu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu