Krāsniņa standarta 3 istabu dzīvoklī laukos

Krāsniņa standarta 3 istabu dzīvoklī laukosJautājums vienkāršs- Labākā krāsniņa par zemāko cenu 3 ist. dzīvoklī!? Skatos te internetā ir tādas MINI sākot no 120-150 eiro(laikam poļu). Vai tāda derēs!? Varbūt kādam ir pieredze. Kā viņas uzvedās, vai laba vilkme, ekonomija un tt.!? Paldies jau iepriekš

marselis    2 -,ka 3 istabas izvietotas un vai no tas,kur staves krasnina siltais gais pietiekosi nonaks lidz parejam divam?

edding    1 Ar šādam krāsniņām ir tā, kamēr kuras, silda, kā ne, tā momentā atdziest. Ja istabas 3, tad jautājums, kā panāksi krāsns siltuma pieplūdi atlikušajās 3 telpās/ 2 istabas, virtuve, varbūt pat vannas istaba?/

kurzemniece2014    1 man virtuvē ir maza čuguna krāsniņa(divistabu dzīvoklī),bet ,ja arī istabā nebūtu kamīnkrāsns,nedomāju,ka viss dzīvoklis būtu pietiekami silts

edding    1 Neapkurināmajā istabā kakti pelēs. Vai nebūtu labāk piemeklēt 2 istabu, ja te istaba lieka. Vilkme nav atkarīga no krāsniņas, bet gan no skursteņa diametra, augstuma, pieslēguma.
Eļļas radiatori- vai nav traki dārgi ar elektrību apsildīt.Varbūt efektīgāk mūrēt krāsnis, tās siltumu tur ilgi un gadiem ilgi kalpos.

saagga      Izsit nelielu spraugu starpsienā,iespējams,būs silti visur,protams ,ja kurināsi.

falko_1967      nekas tur nesanaaks.nosalsi,guloot pie taas kraasninas.
ievaacies virtuvee un paareejaas telpas aiznagloo.

arnisb      virtuvei šitik maza krāsniņa pietiks, varēsi vēl zupu uzvārīt kamēr sildies. istabai vajag divtik lielu un tā katrā istabā.

Ariel    1 Un kāda dzīvoklī tad ir pašreizējā apkure, ja pašam jāliek krāsns?
Un vai normāls skurstenis tajā dzīvoklī arī ir, lai to krāsni varētu pieslēgt?

maartins1979    1 un kurs no ekspertiem ir dzivojis ar malcinu kurinata dzivokli?

kurzemniece2014      nekas nevar būt labāks,kā malkas apkure!:)skaties caur stikla durtiņām,cik smukas liesmas un kurini,cik pats vēlies:) virtuvē gan izmantoju briketes čuguna krāsniņai...

maartins1979      te puikas pat cirvi nav redzejusi,bet gudri d...s par lietu

Nate      Lauku puikas viskaut ko ir redzējuši.
Nākošgad kā paaugstinās gāzes cenu, daudzi būs spiesti pāriet uz malkas apkuri, kaut arī tai attiecīgi cels cenu. Šmaucas jau tagad. Puiks no Jelgavas saka, ka atvedis 5,5 kubi, bet faktiski tikai 3.5. Tā lūk. Maksājiet pēc sakraušanas.

Aldis211    1 Vienkārši krāsns bez sild mūra ir nekas,kamēr kurini tikmēr ir labi.Lielāku efektu pat var izspiest no bleķa mucas,kurā iemūrēti ķieģeļi,vai laukakmeņi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu