Zvana bezvadu durvju zvans bez iemesla

Situācija tāda, ka nedēļas nogalē divas dienas pēc kārtas pie durvīm zvana ( bezvadu zvans ar baterijām)! Aizeju, paskatos pa actiņu, neviena nav, atveru durvis - nekā! Pirmo reizi vēl nodomāju, ka par vēlu piegāju pie durvīm, bet otrajā reizē, ārā jau bija satumsis un kāpņu telpā bija ieslēgta gaisma! Kaimiņi un muļķošanās atkrīt, jo nedzīvo ne bērni, ne jaunieši mūsu kāpņu telpā, pārsvarā pensionāri un pāri, kuriem bērni jau savā dzīvē! Izplatītāji arī atkrīt, jo viņi zvana pie visām durvīm pēc kārtas un būtu dzirdami! Vai nu durvju zvans gļuko, ko iepriekš nekad nav darījis vai arī kāds pārbauda, vai kāds ir mājās! Citiem tas liksies smieklīgi, bet man sajūta nav no tām patīkamākajām. Ko Jūs par to domājat?

Nepajokam      Visdrīzāk kāds kaimiņš uzstādījis līdzīgu zvanu, kurš darbojas tajā pašā frekvencē, kad zvana pie viņa durvīm reaģē ari tavs zvans. Parasti šādiem zvaniem var nomainīt kanālu, kurā poga sazinās ar zvanu, tikai tas jādara gan uz pogas, gan zvana.

ceronis      Iesaku paklausīt "Nepajokam" padomam un nomainīt zvana un pogas kodu.Tur ir tādi mazi pārslēgi. Kaut kur tuvā attālumā ir tāds pats zvans un kodi sakrīt. Nav nekādas mistikas...Lai veicas! 2016-04-14

ceronis      Kā ar nevēlamiem zvaniem? Vai kodus nomainīji?? 2016-12-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu