Trīsslāņu presējamās ūdensvada caurules

Trīsslāņu presējamās ūdensvada caurulesVai kāds advancēts inženiercilvēks varētu apgaismot, cik pareizi un droši ir izmantot šādus risinājumus zemapmetuma shēmās. Lielākā baile, protams, ir par savienojuma vietām..

vilks28      Ir dažādi montāžu veidi un katrām caurulēm ir savi +vai - .Kausē ,ļoti labi,kas vainas, ja proti to darīt. Zem reģipša ļoti ērti un ātri ir montēt daudzslāņu,jo velk kā vadus,nevajag līkumus visu var izlocīt. Isāk, ja māki kausēt ,tad kausē un nepiebāz galvu ar nevaidzīgām lietām.

kaspich      es nesaku, ka tas ir slikti. es saku, ka shis risinaajums nav nekaada panaceja, un apgalvojums ´siltuma zudumi ir 0´ ir dumums. taa truba tapat atdod siltumu gan siltumapmainjas, gan IR starojuma veidaa. taapat silda [arii] sienu. un, ja nav siltinaata, tad siltumu atdos pat vairaak kaa labi nosiltinaata, bet iemonteeta sienaa.

Egils22      presētos savienojumus pats neizmantoju, taču ir nācies pārtaisīt citu paveikto. līdz ar to ticība viņiem man ir maza. tad jau labāk kausējamo plastmasu, tikai to, kurai ir vai nu šķiedra vai al slānis pa vidu, jo parasto arī esmu redzējis saplīsušu, turklāt caurules taisnajā posmā, nevis lodējuma vietā. kapars ir ok, ja rūpīgi strādā, tai pat laikā arī tam ir redzēts, ka lodējumu vietas pēc laika sāk sulot. kas attiecas uz līmējamo plastmasu... tik daudz nolauztu, novērptu cauruļu galu esmu redzējis, kad kāds gribējis kādu krānu aizvērt vai kādu filtru nomainīt... Tās bija topā 90tajos gados un šobrīd dod darbu daudziem santehniķiem..

typhoo      Ja liikrokaini "speciaalisti" taa uzstaada caurules, kuras var noveerpt skruuveejot kraanus vai mainot filtrus, tad taa jau nav caurulju, bet liiko roku vaina. Nu un veel iespejams ka dazham speeka ir vairaak nekaa saprasshanas.
Paraadiisi kaa var noveept galu, ja viss ir pareizi iestraadaats sienaa?

Luusila      typhoo, līmēto cauruļu savienojumi nemīl vibrāciju. Bija gadījums, kad atnāca vaļā savienojumi ēkā, kas cieši blakus ielai, pa kuru smagsvara tehnika drasē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu