atsauksmes par saules baterijam...

dzivoju pieriga sava maja,gandriz viss strada uz elektribu,labi ka vel ir bal.gaze un tomer sanak daudz maksat jo pie mums nav par taisno no Latvenergo,bet vel caur starpniekiem,nu un vel tulit sola cenu elektribai dubultot....manos planos sakumam uzlikt 2 saules baterijas uz jumta,saule maju apiet no 3 pusem...zinu ka apmeram 1 baterijas uzliksana izmaksa 1200 ls un ar to rekinos....Interese cilveku viedoklis kam ir jau sis baterijas un tas lieto vai sanak kada ekonomija un ar laiku tas atmaksasies?

Dzindzis75      Kā jau rakstija LV noderīgi ir tikai siltā ūdens saules paneļi. Sākumam ieteiktu noskaidrot cik tieši kWh mēnesī aiziet. Kā arī censties noslēgt līgumu ar LE bez starpniekiem - nav ko liekēžus barot. Protams ziemā visekonomiskākais enerģijas veids ir malciņa to arī izmantoju siltajam ūdenim un apkurei. Neapskaužu visus tos LG vergus ar viņu izlīdzinātajiem ikmēneša megamaksājumiem :))

janisb      Vienam pazīstamam džekam vienīgā elektrības piegāde ir saules baterijas, tiesa mājās viņam visas iekārtas 12v, kompji laptopi, gaismas led, un apkure kā senos laikos - malkas :D

kinyons    2 nu viss ka jau parasti ....par so lietinu spriez cilveki kuriem majas vienigi uz saules baterijam ir led lampinas darza un kaukulatori....vaciesi kanadiesi dzivo musu platumu grados plus minus tatad vini ir pilnigi mulki un mes tie gudrie...groziet ka gribat bet 10 gadu laika mes sildisim udeni ar sauli un un katram staves saules kolektors(udens sildisanai ) un elektribu no saules baterijam pludinasim sadales tiklos par ko mums rekinas nost paterinu ....vienkarsi ir jabut politiskai gribai peleka tautas masa pavilksies lidzi ....laiks...skepsei nav nozimes

aroganis      tikai garām ejot un nevienu neapbižojot- keksuāli azabočenijiem pie kājas da jebkas par saules enerģiju:)

Ja nopietni- tad 1.solis- ir alternatīvās enerģijas asociācija (Googles tante palīdzēs atrast). tajā ir ļaudis, kuri ir izkoduši šo lietu līdz mielēm, palīdzēs ar padomu.

Ja sapratīsi, ko īsti gribi- nosūti epastu vairākiem pārdevējiem/ uzstādītājiem- dabūsi labāko piedāvājumu

Postremo      ka tikai nav taapat, kaa ar taam litija baterijaam , piemeeram . Sarazot vissu to drannkki ....ir 7x kaitiigaak muusu zemiitei . Buutu labaak elentaari elektriibu taupiijussi utt.

Breksis07      ES finanseejums nokaveets, kaadi 5 milijoni Ls palika paari.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu