kapu vietas iekārtošana

muļķīgi jau skan-iekārtošana. bet cik ilgam laikam jāpaiet pēc bērēm, kad var kaut ko reāli darīt- uzlikt akmens maliņas, kapakmeni un stādīt augus. lasīju, ka vajag apmēram gadu, lai kapa vietā nosēžās zeme. bet vai tas tā ir? man nav nekādas pieredzes.

Hummel      ...ek man arī tā pati jaunas kapavietas sakopšanas problēma. Neko nezinu, jo nav nekad bijusi pieredze. Pašlaik sāku interesēties par izmaksām un netieku nekādā jēgā ar pakalpojuma cenām. Tāda sajūta, ka firmas vazā aiz deguna un pūlās izspiest max iespējamo.
Kā tas var būt, ja Limbažos par jaunas kapavietas sakārtošanu + pieminekli samaksāts Ls350 , bet Rīgā pat to pašu bez pieminekļa prasa 600-700 Ls ?

makonis      Daļu labiekārtošanas var sākt jebkurā laikā (teritorijas iekārtošanu - sētiņu, kaut kādas puķes u.tml.), taču par kapu apmalītēm jāskatās pēc situācijas - ja ir nosēdies, liec virsū kaut 50.dienā. Bet vispār, neredzu iemesla lielai steigai - nekur taču pa ziemu nepazudīs. Tiesa, vēlā rudenī kapu labiekārtotājiem beidzas sezona, tad visu var lētāk dabūt. Tā man reiz viens nozares darbinieks stāstīja. Skaties pēc situācijas.
Runājot par cenām, daudz kas jau atkarīgs arī no materiāla. Nevar tā salīdzināt - Rīgā un Limbažos.

DAfrika      Tēvam uzliku pieminekli pēc pusgada, jau 12 gadus stāv staisni. Apmales pirmos gadus būs jāpiepaceļ un jāpielabo, vēlāk jau ir ok.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu