Fasādes siltināšanas izmaksas

Varbūt kādam ir svaiga pieredze.Cik Ls/m2 izmaksātu fasādes siltināšana ar 100 mm putoplastu/akmens vati,+dekoratīvais apmetums+krāsošana.Māja 1,5 stāvi,200m2.Kur lētāk nopirkt materiālus.Vai meistari vēl Latvija ir jeb visi ārzemēs un jāņem džamšuti?

Viirietis_V  5 2 Sameklē *Celtniecības izcenojumi* bez PVN pati!

Jo9      apzvani pāris kantorus/meistarus pēc sludinājumiem un izveic cenu aptauju, tur tev arī iedos tev reālas izmaksas uz šodienu konkrētam objektam.

Tuftalogs  2   Kas par fasādi? Reljefs? Plaisas? Pamatne? Notekas? Palodzītes? Gaismas ķermeņi? Ventilācijas atveres? Stūru dekors? Gaisa sprauga starp ķieģeli un sienu? Cik augsta siena? Sastatņu montāža vai pacēlājs ar grozu? Beigu beigās - kāda krāsa, jo cenu gradācija no RLKF līdz Sadolin vai Beckers ir kosmiska.
Tu iedomājies cik ir pozīciju tāmē? Ja gribi pa vienkāršo, tad no 24 - 50 Ls par metru darbs/materiāli un būs labi ;)

Forever4    2 Ja taisi sev..uz gāzbetonu labāk putuplastu neliec...svīdīs sienas...mēģini atrast Rockwool..pagaidām tā bija lētākā...jeb ss.lv reizēm piedāvā atlikumus no objektiem...dekoratīvais apmetums pats par sevi ir balts...ja nu vienīgi gribēsi kādu egalizācijas krāsu kas atgrūž netīrumus..putekļus un dziļi saķer apmetumu...
bet jā...tādu m2 cenu tev neviens nepateiks...atbrauks paskaitīs precīzi..pārāk daudz visādas nianses...RLKF labāk nevajag...fasādēm labas ir Sadolin,Sakret, paskaties netā pa mājas lapām...bet vislabāk atrodi sev kādu labu paziņu kas jēdz no celtniecības...ja ne pats...lai vismaz par simbolisku samaksu apskatā piedāvāto tāmi lai neiesmērē fufeli:) Lai veicās:)

Forever4    1 Zinoši vīri strādāja ,,Rīgas būvserviss,,..mājaslapai jābūt...ja atradīsi meistarus..materiālus sakomplektēs tur bez problēmām...un pa labām cenām...lielajās bodēs ja ir akcijas kaut ko var atrast...bez akcijām...tad labāk uz ,,Rīgas būvserviss,,...:)

dzzekiss  2 1 Var painteresēties firmās Skonto,Merks,Re&Re:)

niksonsss1980    1 aptuvena cena kvadrātmetrā par darbu 15 ls

Espacs  5 1 Noteikti vajag siltināt ar putuplastu. 1 sērkociņš un visu atlikušo mājas mūžu būs ļoti karsts.

3teevadeels  1   Darbs 12ls/m2 . Materiālu izmaksām jāzin konkrētāka specifikācija, putuplastam un vatei cena atšķiras būtiski, arī dažāda tipa krāsām... Ja ir interese ko sīkāk, PM..

jollyroger  1 1 Mani arī tas nedaudz interesē. Putuplasts- vai tad mūra mājām to mierīgi nevar lietot? Vate- cik tai vispār ir kalpošanas laiks?

Luusila  1 1 Reāls stāsts- gāzbetona bloku māja, kas "nodzīvojusi " jau ap gadiem 25, tika nosiltināta ar putoplastu. Darbi tika veikti siltā, sausā laikā vasarā. Rezultātā pēc mēneša iekštelpās uz sienām varēja redzēt skaistu režģīti, kas perfekti atkārtoja gāzbetona bloku mūrējuma zīmējumu. Režģītis istabās saglabājās redzams līdz nākošajam remontam, ko veica pusotru gadu pēc siltināšanas.
Runā, ka siltinot ar vati, tā nenotiek.

JurisK  2 1 Neesmu specs, bet sienas sviistot taapeec, ka pieljipina putuplastu cieshi pie sienas, pazheelo liimjavu. To vajagot likt tik daudz, lai starp putuplasta plaaksni un sienu veidotos reaala sprauga. Tas pats jau noteikti arii ar vati, tik vate no saakuma vairaak sevii uzsuuks mitrumu, kas taalaak - zini nu! Sarezhgjiita lieta taa celtnieciiba, paarbuuve un atjaunoshana, visa taa siltinaashana - vispaar augstaakaa matemaatika un fizika!:)

maukonitis    2 Cena aptuvenā sākot no 25 LS/m2, kas ir minimums ar ko rēķināties... vari likt putuplastu, bet atceries par spraugu un vēja(tvaika izolācijau ), kur ventilēties savādāk pelēs...,jo gāzbetons par šo laiku ir pilns ar mitrumu, lai to dabūtu ārā paies vismaz 5 gadi.... Nekā tur sarežģīta nav...

Egils22    4 var droši likt putuplastu, tikai jāatstāj aptuveni 1metru plata sprauga, starp māju un putuplastu, lai mitrums tiek ārā... un siltums arī... bet ja nopietni, tad es gāzbetonam izskatītu tikai fasādes vates vai tamlīdzīgus materiālus. putuplasts nav slikts pats par sevi, vienīgi viņa pareizā vieta ir konstrukcijās zem zemes līmeņa.

ferdanoibergs    2 Putuplastam ir slikta ūdens tvaiku caurlaidība (TC). Tāpēc to liek tikai uz sienām ar vēl sliktāku TC, proti, uz monolīta dzelzsbetona un ķieģeļa. Uz vieglbetona un koka ēkām liek tikai akmens vati, ja negrib, lai māja svīst, pelē un pūst. 2017-01-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu