Mīlgrāvis vs Iļģuciems

Tā, tauta, lūdzu, balsojiet- palīdziet izlemt.
Ir iespēja īrēt dzīvokli Mīlgrāvī vai Iļģuciemā! Darbs abiem pa vidu (centrā), Valdemāra iela. Cenā līdzvērtīgi. Iļģuciema dzīvoklī nav veļasmašīnas, toties ir balkons:) Mīlgrāvja dzīvoklī ir veļasmašīna, bet balkona nav. Mīlgrāvaja dzīvoklī ir vairāk mēbeļu. Iļģuciema dzīvoklī tikai pats nepieciešamākais (gulta, skapis utt). Iļģuciemā sajūta bija labāka, bet dzīvokļa iekārtojums labāks bija Mīlgrāvī. Mīlgrāvī sanāk komunālie par pārdesmit latiem lētāki, bet dzīvoklis likās vēsāks nekā Iļģuciemā. Iļģuciemā patika, ka 2 parki blakus. Zinu, ka super haotiski izklausās, bet varbūt konkrēti rajona sakarā kādam ir argumenti :)))

Fraansa (2013-02-06 15:44)      Agrāk septiņus gadus dzīvoju Iļģuciemā... Un man patika. Tā ka iesaku dzīvot Iļģuciemā. Zaļš, kluss rajons. Turklāt neticu, ka attālums no Iļģuciema un Mīlgrāvja līdz Centram ir viens un tas pats. Manuprāt, Iļģuciems tomēr ir tuvāk.

dzelzsduure (2013-02-06 20:45)      Divu domu nevar būt- Iļģuciems. :)

vasara13 (2013-02-06 20:56)      Ja darbs Valdemāra ielā, noteikti Mīlgrāvis, kamdēļ katru rītu un vakaru sēdēt sastrēgumos. Un mīlgrāvja labās puses jau aprakstītas iepriekš.

neko (2013-02-06 21:02)      Es teiktu ka ērtāk un lētāk ir dzīvot tur kur strādā. Karā ziņā, rēķinot dzīves vietas cenu, nevajadzētu aizmirst tam pieskaitīt transporta izdevumus (benzīn/biļetes, stāvvieta pie darba utt). Un tad ar skatīties vai tas vispār ir racionāli.

Apao (2014-08-27 03:17)      es par "veljasmashiina"

iisteniibaakaadam iziireetajams jaabuut lai iirniekiem nepiedaavaatu taadu vienkaarshu eertiibu ... tas ar visu izsaka - pat pie visaam cenu atshkjiriibaam un paareejaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu