Apkures krāsns izvēle

Nākamsezon man virtuve un vannasistaba būs siltas, jo...oho atradīšu labākos ieteikumus, ko man ielikt pa uzparikti, lai būtu konforts. Man ir tik štuntīga plīts- krāsns parodija, ka vieglāk ir sadedzināt 20 latnieku uz galda nekā kaut ko tur kurināt - tāpat nekas īsti nesilst. Esmu iedomājusies kaut ko čugunkrāsnīgu ielikt, lai ir silta virtuve, koridors un arī tualete. Kvadratūra liela, durvju virtuvē nav, tā savienota ar koridoru un lielo istabu. Tātad, vēklos padiskutēt ar kādiem gudriem cilvēkiem, kas būtu lētāk un labāk, pirms doties uz veikalu un runāt ar sagurušiem pārdevējiem. Pieredze tātad man jūsu interesē.

sorrell      mums vecajā dzīvoklī vīrs iegādājās Bullerjan, toreiz visur reklamēja, ka baigi ekonomiskais un siltais, jākurina bija ar skaidu briketēm, kamēr tās briketes gruzdēja, tikmēr bija silti, praktiski tas brīnums bija jādarbina visu laiku, tad bija silts, bet tā nekādu siltumu neturēja, domāj ka Jotul ir līdzīgi, bet vislabāk protams būtu mūrīškrāsns:)

taizelis22      Tikai kjiegjelju pliiti archuguna virsmu,var sablokjeet ar sildmuuriiti.Sildmuuriitii shiiberi,lai vasaraa var kurinaat tikai pliiti.

selnija_      Krāsns jāmūrē, tas ir skaidrs. Viss jau pateikts. Tikai neaizmirsti par grīdu. Kur dzīvo? Grīdai jābūt izturīgai, jo ķieģeļu krāsns dikti smaga.

marselis      pirmais ko jaskatas,kur siltums pazud-,nav runa par pasivam majam,bet kad ara aukstums,silto gaisu izsuc ka ar sukni-,jo atskirigi blivumi,..
otrkart,...durvju augseja dala nelaus siltam gaisam cirkulet pa dziv.telpam,tur kur bus krasns,bus 25gr.,bet parejas 13,siltais gaiss parvietojas pa augsu,aukstais pa apaksu...........tie ir vienkarsi fizikas principi,ko butu janem vera-,
domaju optimalais risinajums,krasns ar ieksejo sildamo trubu udenim,ar trubam sasildito udeni uz radiatoriem citas istabas,ja laba krasns-,tad udens tik atri neatdzisis(centralas apkures principi).
2013-10-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu