Urbšana flīzēs

Sakiet, lūdzu, vai sienas flīzēs drīkst urbt? Vēlos piestiprināt plauktiņus. Ja drīkst, tad kā tas pareizi darāms?

MrXm (2012-12-11 01:18)      Urbšana flīzēs foto ir jau viegli runaat tonnaam gudras lietas, bet vispirms buutu labi zinaat par kaadaam fliizeem ir jautajums!

ja leetaa keramika, tad vienalga ar ko urbt, ja dabigais akmens tad tikai dimanta kronjurbji...

SAdziives praksee ljoti labi stradaa urbshana uz shuveem, jo jebkursh fliizeejums un pat skarbi neurbjamas fliizes uz shuveem padodas daudz viglaak.

ja gribas tochna tikshu cauri recepti tad meklee sho un skalo ar uudeni... Vislabaak caur centru ar specialu aparaatu, bet slapja lupata un udens pludinashana no aukshas straadaas arii... Ir vel arii citi varianti dimanta segmenta urbjiem.

Jebkura perforatora rezhiima lietoshana uz jebkuras fliizes nostaadaa juus 50/50 fliizes sasishanas riskaa. Ja viegli mainiit var mochiit, bet ja nav ko mainiit tad ziepes var sanaak lielas!

hefny (2012-12-11 07:05)      hmmm...ko tad tie tēvi tā bēg no saviem bērniem un viņu mātēm,- it kā citai sievietei ar cita vīrieša bērniem būtu kas savādāks. kungi nav nobriedši, bērna prātā - grib tikai bezatbildīgi seskot visās malās, un ar visām/bet sievietēm, parlaimi, ja nav neauglīgas- dzimst bērni!/tagad jau modēsavus pamest, vai vēllaāk-vīrieši tik memmīgi, ka bail no savu bēbju brēkulības, ka meklē kādas,kam citi pametuši savus bērnus-kā teikt-prec bernu māti, kam bērni ar visiem zābakem. to c=var saprast, ja abi šķruāiwes, abiem bērni, bat,ka jauni puiši- simtomātisi-ā bailes no savas atbildības- masvaidā prec vecākas ar jau paleliem-tomēr grūti izprast/kaut paši bērni jau nav vainīgi, un ir jau labi,ka tā,bet tomēr dīvaini/. Un, kad uzrodas savējie bērni- vairuma atkal bēg ,prom, dodas tālāk......jā, un tagad reāli, ka vīrieši daudzi- kā dāmas-pie pīts, bet remontus pārzin -tas jādara- sievietēm.Ko padarīsi,ja ā dzīve tā sagriezusies.

Spoguliitis (2012-12-11 13:55)      MrXm - Ar kroni urbt caurumu, kur ieskruuveet skruuviiti plauktinjam? Interesanti, interesanti! :)

taalais_sakura (2012-12-17 20:08)      Ir speciāli urbji(dažāda izmēra )paredzēti urbšanai stiklā(tādi kā bultas uzgaļi) ,ar tiem tad arī urbj(bezperforācijas režīmā).

MrXm (2013-06-06 06:17)      Skruuviiti plauktinjam ieurb uz shuves, bet ja vajag pa vidu tad ir flizes kur kronis ir vienigais varianc... Tici man, esmu izmegjianjis daudz. Tie bultas uzgalji diezgan fiksi beidzas...ir 6mm 8mm 10mm utt kronjurbji, kaa reizi atbilstoshiem dibeljiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu