Divatā vienistabas dzīvoklī. Iespējama misija?

Apstākļi iegrozījušies tā, ka jāpārvācas no divistabu uz vienistabas dzīvokli. It kā jau tur viss pārdomāts tā, ka nebūs nekādu lieku mantu un pārbāztības, bet tīri emocionāli- kā pēc pieredzes, otra puse nesāk krist uz nerviem, kad nav savas personīgās telpas?

Torpedo      vecaam tanteem pec 30 taa vareetu but liela probleema

ko_nu_vairs      Tīri emocionāli atkarīgs kādi abi esat.Man lielākā problēma būtu tā,ka nav kur mantas salikt,it sevišķi pārvācoties no lielākas platības uz mazāku.

piparbecinja      neko, nevis prom no mājām skriet, bet pabūt ar sevi, apcerēt, izdomāt kaut ko savu, nomainīt "dekorācijas", vidi. Ir cilvēki, kas dzīvo kā uz pulvera mucas, tikai ka viens otru nepiesit, bet pēc 2 minūtēm atkal dūdo kā balodīši, bučojas un čubinās. Cilvēki ir dažādi un vajadzības ir dažādas:)

Bachata      Esam trīs cilvēki (divi lieli, viens maziņš) vienistabu dzīvoklī.
Kas nepatīk - mums ir diezgan daudz mantu, bet no plauktiem ir tikai lielā sekcija, kura tad arī tiek ekspluatēta pēc pilnas programmas. Tā diezgan saspiesti.
Laiku vienatnē man personīgi neprasās, jo parasti kopā esam tikai vakaros un naktīs. Vasaras sezonā - tikai nedēļas nogalēs.
Man pat neprasās savu personīgo telpu. Galu galā - ir arī virtuve un vannasistaba.
Gribētos lielāku platību, jo nepatīk, ka ciemiņi jāuzņem turpat, kur guļam mēs un bērns (līdz ar to ar vēlajiem tusiņiem ir kā ir, piemēram). Gribas, lai mūsu personīgā telpa un/vai bērnistaba būtu atsevišķi. Ja plānotu otru, būtu skābāk..
Bet dzīvot var, man tiešām nav problēmu :)

annika1975      Lai cik es mīlīga un pacietīga, man vajag savu kaktu. Starp citu, to īpaši labi uzrāda rokraksta analīze- mani tā apgaismoja, jo izskaidroja to, kas citiem manī licies dīvaini- lai kā man patīk ballītes, cilvēki un burzma, man ir vajadzīga liela deva savas telpas un klusuma. Labi, ka tāda iespēja ir, citādi jānovāc visi asie priekšmeti, ka nesanāk krimināls:).
Dod, Dievs, lai Tev vajadzība pēc sava stūra nav tik izteikta kā man. Vēlu veiksmi.
2012-04-02

MaryClaire      no lielākas platības uz mazāku pārvākties vienmēr ir daudz, daudz grūtāk nekā otrādi. 2012-04-02

lazdarr      Nekropļo prātu- nu nesanāks 2-iem tajā 1-ist. kvadrātā. Ja darbs maiņās- vienam otru neredzot, tad atkal citas problēmas. Man savukārt pilsētas dzīvolī gaisa trūkst...Kaut pietiekami ilgi esmu īrējis un dzīvojis pilsētā- vien darba dēļ. Katram vajadzīga sava dzīves telpa atpūtai, klusumam, nodarbēm..Ko darīt, ja abi ar vaļaspriekiem abpusēji traucē?... 2012-04-02

lode      Ko lai saka-biežāk būs jā*isas-uz otru istabu neaizizbēgsi!:))))))))) 2014-03-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu